Светът осъмна на 28 септември с новина, че плейбой легендата

...
Светът осъмна на 28 септември с новина, че плейбой легендата
Коментари Харесай

Ето това е най-младият наследник на Хю Хефнър

Светът осъмна на 28 септември с вест, че плейбой легендата Хю Хефнър е умрял на 91 години, оставяйки след себе си огромно завещание, от което сигурно ще се възползва и неговото минимум дете - 26-годишният Купър Хефнър.

Той е основен креативен шеф в Playboy Enterprises, създател и някогашен основен изпълнителен шеф на разрастващата се медийна компания HOP и член на Държавния боен запас в Калифорния.

Купър е водил много див живот, израствайки в имението на Плейбой.

Купър Хефнър е роден на 4 септември 1991 година Майка му е някогашната " Плеймейт на годината " - Кимбърли Конрад, която публично се развежда от Хю през 2010 година - същата година Хю разгласи своя годеж за Кристъл Харис, с която остана до гибелта си.

26-годишният Купър има по-голям брат, Марстън, който е роден през 1990 година. И двамата са израснали в прословутото имение.



По рано тази година той сподели пред " Ню Йорк пост ": Когато родителите ми бяха дружно, беше доста добродушно всичко. Партитата се трансфораха в събития за черни вратовръзки. Вярвам, че стана по този начин под въздействието на майка ми ".

След като са се разделили през 1998 година, въпреки да не се развеждат публично до 2010 година, Хю е ​​построил дом за Кимбърли в съседство, а Купър и Марстън живеят сред двете къщи.

" Когато баща имаше по-шумни празненства през лятото и на Хелоуин, защитата следеше по часовник, с цел да се увери, че брат ми и аз бяхме в къщата ".

Купър има половин сестра, 64-годишната Кристи Хефнър, някогашен изпълнителен шеф на списанието, както и половин брат - 62-годишният Дейвид Хефнър, и двамата деца от първия брак на Хю с Мили Уилямс.

Най-малкият наследник на Хю в началото се причислява към компанията на 21 години, въпреки че през 2016 година той се отдръпва за малко.

Пред Entertainment Tonight Купър показа, че е желал да построи нова тактика за марката и списанието, ориентирана към новото потомство.

" Стана ясно обаче, че това в никакъв случай не би било допустимо при управлението, по тази причина стачкувах ".

По време на отсъствието му, списанието стопира публикуването на голи фотоси - а продажбите спадат.

Когато Хю се отдръпна от бизнеса, Купър стана основен креативен шеф през юли 2016 година

Един от първите му цели - да възвърне голотата, с цел да резервира наследството на татко си.

Купър е огромен почитател на футболните игри, пътува доста, спортните коли са му пристрастеност, обича и самолетите, а когато пътува по работа - постоянно е облечен с костюм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР