Светът на рок музиката се включи в социалните мрежи, за

...
Светът на рок музиката се включи в социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Светът на рока отдава почит на кралица Елизабет II

Светът на рок музиката се включи в обществените мрежи, с цел да отдаде респект на кралица Елизабет II, най-дългогодишният английски монарх, която умря на 96-годишна възраст.

Новината беше обявена в малко изказване от Бъкингамския замък, в което се споделя: " Кралицата умря спокойно в Балморал този следобяд. Кралят и кралицата-консорт ще останат в Балморал довечера и ще се върнат в Лондон на следващия ден ".

Крал Чарлз III популяризира изказване, в което се споделя: " Смъртта на моята обичана майка, Нейно Величество кралицата, е миг на най-голяма горест за мен и за всички членове на моето семейство. Дълбоко скърбим за кончината на една скъпа владетелка и доста обичана майка ".

Сред музикантите, отдали респект на Елизабет II, бяха Пол Маккартни, Мик Джагър, Ози Озбърн, Джийзър Бътлър и доста други.

Пол Маккартни: " Бог да благослови кралица Елизабет II. Да почива в мир! Да живее кралят ".

Мик Джагър: " През целия ми живот Нейно Величество кралица Елизабет II постоянно е била там. Спомням си, че в детството си гледах по малкия екран най-интересните моменти от нейната женитба. Спомням си я като красива млада дама, до доста обичана баба на нацията. Моите най-дълбоки съболезнования са за кралското семейство. "

Ози Озбърн: " Скърбя дружно с моята страна за кончината на нашата най-велика кралица. С натежало сърце споделям, че е опустошителна мисълта за Англия без кралица Елизабет II. "

Iron Maiden: " Iron Maiden са натъжени от новината за кончината на Нейно Величество кралица Елизабет II - английска институция и международно ентусиазъм в продължение на повече от 70 години. Бог да ви благослови, госпожо. "

Шарън Озбърн: " Почивай в мир, кралица Елизабет II. Въплъщение на мощ, достолепие и непоколебима отдаденост на обета си. Нека бъдете в мир до Негово кралско височество принц Филип, херцог на Единбург. Да живее кралят. "

Джийзър Бътлър: " Тъжно ми е да чуя, че Кралицата е умряла. Спомням си уличните тържества, когато я коронясаха за кралица. Винаги са били съществена част от израстването в Англия. RIP "

Джо Елиът: " Достойнство. Ако в миналото има една дума, която да разказва тази прелестна дама и монарх, това е достолепие. Никога повече няма да забележим такива като нея. Тя надвиши епохите с положителната си благосклонност и работа на страната си, която няма аналог на никое място и от никого. Благодаря Ви, Ваше Величество, за цялостен живот прелестни мемоари и водачество. "

Роб Халфорд: " Втората ми майка си отиде... Нейно Величество се усещаше като такава за доста от нас. Нейното възприятие за обич, дълг и лоялност, както и мъдростта, която носи дългият живот, бяха като отворена книга, от която всички ние можехме да се учим. "

The Rolling Stones: " Ролинг Стоунс показват най-дълбоките си съболезнования на кралското семейство във връзка гибелта на Нейно Величество кралица Елизабет II, която беше непрекъснато наличие в техния живот, както и в живота на безчет други хора ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР