Светът е на прага на избори. Такива ще се проведат

...
Светът е на прага на избори. Такива ще се проведат
Коментари Харесай

Попотодорова: Тръмп има милиони републиканци, но още не е сигурно ще влезе ли в битка с Байдън

Светът е на прага на избори. Такива ще се проведат в Русия, Съединените щати, Австрия, Турция и в Северна Македония. Ключова беше успеха на Доналд Тръмп на първичните избори в Ню Хемпшир за президентската кандидатура на Републиканската партия.

Ники Хейли даде обещание да продължи в конкуренцията за сърцата на Републиканците, като ще се концентрира върху вота в Северна Каролина

„ Доналд Тръмп има безпределно предана група от милиони републиканци, които ще гласоподават за него, каквото и да се случва. Неговият електорат е формиран от по-първичните хора от Републиканската партия, има и умерени, които галсуват за Ники Хейли. Но тези, които са за Тръмп, те са средностатистически бели американци, които се опасяват за живота си и виждат в Тръмп бранителя “, разяснява някогашният дипломат на България в Съединените щати Елена Поптодорова.

Според последните изследвания някогашният президент и обвинен в редица правосъдни каузи е любимец за първичния избор в Ню Хемпшир

Според нея нищо още обаче не е решено и не се знае дали в конкуренцията за президент на Съединени американски щати ще са Тръмп и Байдън.

„ Нищо не е несъмнено. Има едни 20% самостоятелни, които вземат решение изборите най-после “, добави тя.

Според Поптодорова Джо Байдън е в исторически низини в поддръжката му на президент.

„ Демократите желаят нова кръв, паника по какъв начин би минал идващ мандат, въпреки всичко Байдън е на 80 година Говорейки с двете партии – в никакъв случай по-рано не е имало толкоз тягостно настроени в амеранските гласоподаватели, няма ярка фигура вид Кенеди, блестящ водач. Сега в тази интернационалната конюнктура има потребност от по-пламенен водач за света и за себе си Съединени американски щати “, счита Поптодорова.

Американците към този момент се готвят за реванш на дуела Тръмп-Байдън

Тя дефинира Тръмп като фен на диктаторския вид ръководство и видя също по този начин в него персона, която незабавно ще застане на страната на съветския президент Владимир Путин и ще се опита да заглуши спора в Украйна.

„ Но това би трябвало да се случи по разпоредбите на дипломацията, с цел да се знае цената. Нетаняху също може би повече би бил удовлетворен, в случай че Тръмп е президент, тъй като той не желае да вижда Палестинска страна на прага на Израел. Освен това Доналд Тръм в акцията си показва, че е покровител на митата, което по никакъв начин не е добре за Европа и други страни, които внасят в Америка “, разяснява още Поптодорова.

Вижте още във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР