Светът е голям и любовта дебне отвсякъде! Това доказват семейните

...
Светът е голям и любовта дебне отвсякъде! Това доказват семейните
Коментари Харесай

Любов като на кино: Най-известните холивудски двойки, чиято история започва по време на снимки

Светът е огромен и любовта дебне отвред! Това потвърждават фамилните истории на милиони хора по целия свят, а измежду тях - и тези на най-известните холивудски двойки. Днес ще ви разкажем точно такива истории, както и филмите, от които са почнали връзките.

Виж още: От Смолян до Истанбул: Българката, която стана звезда в турските сериали! Историята на Юлия

Брад Пит и Анджелина Джоли

Ех, бракът им е към този момент в историята, а двамата към момента водят правосъдни каузи за попечителството над децата им, само че през далечната 2005 година всичко за тях занапред следва. Двамата си партнират в " Мистър и мисис Смит ". Тогава Брад Пит към момента е женен за Дженифър Анистън и то от 5 години. Но възприятията сред него и Джоли са по-силни. Той се развежда. Днес той и Анджелина имат 6 деца, 3 от които са осиновени.

Том Круз и Никол Кидман

Двамата работят дружно по фотосите на " Дни на тътнеж ", който излиза на екран преди повече от 30 година Двамата стартират връзка, по-късно се и женят. Бракът им продължава 11 година Имат две деца, осиновени. Всичко сред тях завършва през 2001 година, когато се развеждат. Сега Никол Кидман е щастливо омъжена за Кейт Ърбън.

Виж още: Пандемията като време за себе си: Известните българки, които се посветиха на свръхестественото

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем

Още през 1992 година киноманите са уверени, че те са съвършената двойка. Тогава двамата се снимат в испанска комедия, само че нищо не се случва. През 2008 година Уди Алън ги събира за " Вики, Кристина, Барселона " и нещата към този момент се получават. Започват да излизат, а през 2010 година подвигат и женитба. Днес са щастливо женени и имат 2 деца. 

Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Актьорите са двойка в " Деърдевил " от 2002 година Но тогава Гарнър е омъжена за Скот Фоли, а Бен Афлек излиза с Дженифър Лопес. Въпреки това сред двамата се появяват усеща и поставят завършек на звездните си връзки. Двамата се женят през 2007 година Имат 3 деца, само че през 2017 година се развеждат. 

Виж още: Култовите артисти от сериали, които към този момент не са измежду нас, само че ние към момента обожаваме

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс

Двамата се снимат в " Зеления фенер " през 2010 година Там се срещат, а година по-късно стартират да излизат. През 2012 година към този момент са женени. Днес имат 3 деца и са по-щастливи от всеки път.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР