Светът е футбол, а днес е най-важният ден на Мондиала

...
Светът е футбол, а днес е най-важният ден на Мондиала
Коментари Харесай

Франция или Аржентина ще е новият световен шампион - настроенията в Доха часове преди финалния двубой

Светът е футбол, а през днешния ден е най-важният ден на Мондиала в Катар.

След няколко часа един против различен в борба за купата ще излязат отборите на Франция и Аржентина - два изключителни тима с невероятни играчи в състава си и селекционери, които знаят по какъв начин се печелят титли. Дешан против Скалони, Мбапе против Меси, две огромни футболни народи една против друга ще приковат погледите на целия свят.

Мачът за купата можете да гледате по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 в 17 часа, а директното ни предавене от Катар стартира в 15.30ч.



Междувременно във Франция и Аржентина кипят трескави мерки за празници тази вечер.

Какви са настроенията в Доха часове преди най-вълнуващата футболна среща вижте във включването на Николай Ибришимов, който ще разяснява мача тази вечер в ефира на Българска национална телевизия.



Церемонията по закриването на шампионата ще стартира час преди началото на мача, а след края на дуела ще има друга гала по награждаването на финалистите и на самостоятелните призьори на Световното състезание в Катар.



Билетите за грандиозния дуел от дълго време са изчерпани. На трибуните ще участват доста ВИП персони, свързани със страните-финалисти, поради което в Доха са въведени изключителни ограничения за сигурност.

Снимки: БГНЕС

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР