Свекърът на певицата - главен заподозрян за екшъна. Куки претърсват

...
Свекърът на певицата - главен заподозрян за екшъна. Куки претърсват
Коментари Харесай

НОВИЯТ ГЛАВОРЕЗ НА АРИЯ РАЗСТРЕЛЯ БИВШИЯ Й ТЪПКАЧ?

Свекърът на певицата - основен обвинен за екшъна. Куки претърсват баровския му дворец за улики

Колекционерката на мутри Ария се забърка в поредна мафиотска престрелка, този път на Околовръстното шосе в София. Гаджето на певицата с рождено име Мария Цветкова - футболистът на ЦСКА Георги Йомов е арестуван от полицията за разпит във връзка със снощния случай, при който двама мъже бяха брутално простреляни на бензиностанция на Околовръстното шосе в София. По информация на близки до следствието полицията в София търси бащата и брата на футболиста по съмнение, че са съпричастни към закононарушението. Къщата, в която живее фамилията, се претърсва.

Наши източници, осведомени с следствието намекнаха, че мъстта май е на полова основа, т.к единият от ранените се хвалел, че преди време е имал джиджи биджи със силиконовата фолкаджийка. Във съдбовната нощ двете компании се засекли в пивницата край бензиностанцията и раненият отворко почнал да пуска гръмогласни смешки по адрес на Ария и гениите й с микрофона. Това вбесило свекъра и девера на певицата, които скочили да защитат достойнството на семейството. От дума на дума, патроните полетели към бедрото на 36-годишния някогашен тъпкач и 10 години по-младия му приятел. От медицинския екип, дошъл на мястото на случая не отхвърлиха, че по целия път към болничното заведение простреляните псували на майка к*рвата, отговорна за абсурда и я проклинали бял ден да не види. Въпреки, че парамедиците не разбрали за коя тъкмо дама иде тирада, те са уверени, че мотивът е интимна омраза.

Чалгаджийката е абонирана за мелета, а мутрите в леглото й се сменят по-бързо от запасите в продължението на мач, одумват я в светските среди. Преди да скочи в постелята на ритнитопковеца, певачката топлеше различен изтъкнат разбойник Стайко Стайков, наследник на алкохолния необут Миню Стайков. Наследникът на карнобатския винен “император ” е прочут познайник на полицията и до наскоро беше воин на стотици нощни престрелки и сбивания. Светски клюкари шушукат, че точно съдбовната Ария е била подстрекателка на свадите и ловко насъсквала половинките си да се раздават с патлак и нож в ръка, съвсем като древноримски гладиатори. Самата тя се хвалела, че правела най-хубав секс откакто преди този момент е гледала гаджетата й по какъв начин се трепят като зверове. Това я възбуждала неимоверно и за признателност им провела такива креватни празненства, че “потърпевшите ” с години не можели да я не помнят. Както си му е реда, след това Цветкова изобретателно цицала от тлъстите им портфейли до момента в който не ги пресуши и скочи на идващия балък с пачки.

Не инцидентно още при започване на романа си със Стайко тя го подскокоросала да насочи револвер против някогашния й мъж Динко Динев на Марината в Свети Влас. Приятели на някогашния й издават, че въпреки и избухлив, той бил майтапчия по природа, необятно скроен и по никакъв начин не желал да се замесва в разправии, само че във съдбовния юни на 2017 година певицата не серпантина да дудне, че карнобатлията не е никакъв мъж в случай че не покаже на Динев кой е новият началник. И с цел да го нажежи в допълнение цяла вечер му разказвала какви ги е правила с Динко под завивките. Вдигнал кръвно от пристрастеност и ревнивост, Стайков-младши дал звук за мафиотския търкал на пристанището, в резултат на който лачените кръчми по алеята бяха станали на леш, напомнят очевидци. Точно Мария Цветкова била причина мирионерското отроче да се върне в неприятния път и да обръща нощите в дни с безкрайни комарджийски запои, зарязвайки дъщеричката от брака си с Александра Арабаджиева на грижите на бабите и дядовците. Никаквицата още първоначално му се троснала, че си има свое дете и няма да гледа непознатите, след което настанила отрочето си от Динко Динев в резиденцията на фамилия Стайкови, до момента в който родната му дъщеря Анабел трябвало да се свива с майка си в апартамент против хотел “Маринела ”, т.к след развода двете били принудени да се изнесат от фамилната къща. Ария на собствен ред не се посвенила да търкаля силиконовите си бомби в поръчковите чаршафи, които персонално Маринела Арабаджиева била купила от Монако за Алекс и Стайко след сватбата им. Тя се разпореждала като стопанка с личния състав и изключително с телохранителите, към чиито мускули не била безралична.

Прочие гавазите са отколешна нейна пристрастеност и още до момента в който делеше покрив с брат Динев се заприказва, че му била поставила рога с няколко здрави бургаски батки от антуража на екс брачна половинка си. В дома на Миню Стайков несъмнено сходна дързост била немислима, само че откакто карнобатският необут влезе в пандиза, а синът му се покри в странство, хубостницата на няколко пъти била засичана да напуща поочукана панелка в крайните квартали, където била квартирата на един от досегашните й пазванти.

Проблемите със закона на татко и наследник Стайкови потвърдиха, че никое положително не остава ненаказано. След като я трансформира в гранддама и я вкара в редиците на софийския хайлайф, Цветкова би шута на Стайко единствено месец след ареста му, макар че младокът се грижеше за издръжката й от странство, и всеки месец й пращаше тлъсти розови пачки в евро. Ролята на затворническа брачна половинка обаче не се понравила на Ария и тя бързо разпоредила да предадат на възлюбения й, че желае независимост. Разбира се, марковите парцалки, телефони и бижута този път останали за нея, за разлика от предния й бракоразвод, когато Динев й оставил единствено гащите, тъй като по думите му били прекомерно оцапани в директен и метафоричен смисъл с цел да си вземе и тях след тежките срамове, които тя му навличаше през късия им взаимен живот.

И като стана дума не може да пропуснем сочната клевета, че по време на бизнес воаяж в Близкия Изток, тя употребила времето до момента в който Динко Динев подписва покупко-продажби с цел да се усамоти в банята на хотелския си апартамент с един от телохранителите на арабския му сътрудник. Скандалът бил немислим, а озлочестеният й мъж я натирил да се прибира с икономична класа, обута единствено с хотелските чехли, т.к марковите й труфила били нарязани и изхвърлени в припадък на гняв.

Десет години по-късно, към този момент снаха в фамилията на футболиста от ЦСКА Георги Йомов, бръмчалката се чувствала свободна да си вее байрака, защото новата й обич бил прекомерно ангажиран с тренировки и режими. Нищо чудно, че към този момент всеки втори по бензиностанциите го назовава “баджо ”, горделив че се е омешал с елита, онождайки разкрепостената Мария Цветкова.

Източник: 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР