Свеж дизайн, висококачествени материали и последно поколение асистиращи системи -

...
Свеж дизайн, висококачествени материали и последно поколение асистиращи системи -
Коментари Харесай

Новият модел на Volkswagen ID.3 - висококачествен, симпатичен и изцяло дигитализиран

Свеж дизайн, висококачествени материали и последно потомство асистиращи системи - това е. Две години и половина след пазарната премиера на първото потомство напълно електрическият бестселър на Volkswagen излиза на пазара изцяло освежен и с доста усъвършенствания. В допълнение към най-новите софтуерни решения компактният електрически автомобил се отличава с освежена осанка и доста по-изискан интериорен дизайн. Цветовата палитра е разширена с нови тоналности като Dark Olivine Green, а висококачествените и екологично устойчиви материали без скотски генезис във вътрешното пространство отразяват напълно поредната тактика на Volkswagen при ID фамилията.Членът на борда на шефовете на Volkswagen, отговарящ за маркетинг и следпродажбеното обслужване на клиентите Имелда Лабе съобщи:

Свеж дизайн, висококачествени материали и последно потомство асистиращи системи - това е. Две години и половина след пазарната премиера на първото потомство напълно електрическият бестселър на Volkswagen излиза на пазара изцяло освежен и с доста усъвършенствания. В допълнение към най-новите софтуерни решения компактният електрически автомобил се отличава с освежена осанка и доста по-изискан интериорен дизайн. Цветовата палитра е разширена с нови тоналности като Dark Olivine Green, а висококачествените и екологично устойчиви материали без скотски генезис във вътрешното пространство отразяват напълно поредната тактика на Volkswagen при ID фамилията.

Членът на борда на шефовете на Volkswagen, отговарящ за маркетинг и следпродажбеното обслужване на клиентите Имелда Лабе съобщи:

" С второто потомство на ID.3 ние продължаваме със идващите страници в сполучливата история на моделната фамилия ID. Дизайнът е по-зрял, а качеството на материалите в интериора е нараснало доста. Новият ID.3 отразява изцяло нашите високи стандарти във връзка с качеството, дизайна и практичността. Реагирахме бързо и изцяло в отговор на желанията на нашите клиенти. " Новият ID.3 е един от десетте електрически модела, които Volkswagen ще показа на пазара в интервала до 2026 година.

Външен дизайн - по-ярък жанр и по-добра аеродинамика. Външното оформление на компактния електрически автомобил се отличава с обновен и по-ярък жанр - предната част с усъвършенствани въздушни отвори и огромни лакирани повърхности придава самонадеяно и приятелско изражение на новия ID.3, като значителен принос в това отношение има и новата предна ризница. Предният похлупак към този момент наподобява по-дълъг в резултат на отстраняването на черната лента под челното стъкло и прибавянето на вдлъбнатини в страничните панели, които издължават образно предницата. Мерките за оптимизация на въздушния поток към предните колела (т.нар. въздушна завеса, или Air Curtain) са се отразили позитивно на аеродинамиката. В задната част разграничените на две задни светлини осветяват за първи път и капака на багажника.
Реклама
Вътрешен дизайн - висококачествени и екологично устойчиви материали без скотски генезис. Интериорът на новия ID.3 съчетава съвременен дизайн и екологични материи. Прецизните шевове в противоположен цвят придават по-изискано лъчение, а в облицовките на вратите и тапицериите на седалките стилистите на Volkswagen са употребявали микрофибърната материя Artvelours Eco, в чийто състав влиза 71% рециклиран материал. Така наречената вторична суровина е артикул на преработването на пластмасови боклуци, които преди този момент са били използвани и изхвърлени най-малко един път. По отношение на своя външен тип, чувство на досег и устойчивост свойствата на Artvelours Eco не отстъпват по нищо на стандартните материи от първоначални първични материали. В допълнение е значимо да се подчертае, че в нито един от детайлите във вътрешното пространство не са употребявани материали с скотски генезис.

Интелигентна съгласуваност през цялото време. , която разпознава автоматизирано автомобила и започва процеса на зареждане при включване на зарядния кабел в станцията, и интелигентната стратегия за обмисляне на маршрута e-Routenplaner дават опция за още по-лесно и удобно зареждане на новия ID.3. При интелигентното обмисляне на по-дълги пътувания системата пресмята оптимално местоположението на всички нужни спирки за зареждане, тъй че крайната цел да бъде достигната оптимално бързо. В този развой системата регистрира също настоящата пътна конюнктура, тежестта на трафика, прогнозите за неговото развиване и измененията в равнището на заряд на акумулаторната батерия. Броят и местоположението на местата за зареждане се пресмятат динамично и зависят от мощността на зарядните станции. Благодарение на всичко това e-Routenplaner може да предложи на лидера избор сред две къси зареждания с висока мощ и едно дълго зареждане с ниска мощ. Освен това системата предлага надеждна информация и за заетостта на зарядните станции, като заетите изобщо не се включват в маршрута.

Moдерно и интуитивно ръководство на функционалностите. Новият ID.3 разполага със програмен продукт от последно потомство, който покачва продуктивността на системата и е в положение да получава безжични актуализации ОТА (Over-the-Air). Компактният блок на контролните принадлежности пред лидера употребява екран с диагонал 13.4 cm и се ръководи посредством бутоните на мултифункционалния волан. Централният сензорен екран, ситуиран над централната подпора, с диагонал 30.5 cm е част от общоприетото съоръжение и служи за ръководство на функционалностите на навигацията, мобилния телефон, мултимедията, системите за асистенция на ръководството и настройките на автомобила.

Системи за асистенция на водача** от последно потомство. Допълнително предлаганата система " Travel Assist с данни от пътния трафик " *** към този момент е разполагаем и при ID.3. На базата на системата за адаптивен надзор на скоростта и дистанцията ACC в диапазона от 0 км/ч до оптималната скорост и системата за предизвестие при овакантяване на лентата Lane Assist, която управлява интензивно ръководството, новата сложна система за асистенция на лидера надгражда опциите на две изпитани и потвърдили се в практиката системи, които при новия ID.3 употребяват цялостна мрежова съгласуваност. Това значи да вземем за пример, че при съществуване на данни от рояка за Travel Assist е задоволително да разпознае единствено една от ограничаващите линии на лентата на междуградски прави, с цел да поддържа придвижването автоматизирано в нея.
Реклама
Кай Грюниц, член на управителния съвет на марката, виновен за развойната активност, акцентира: " С новия ID.3 ние представяме в компактния клас технологии на извънредно високо ниво в сходство с заявената от марката Volkswagen упоритост за поредно внедряване на нашите софтуерни нововъведения в цялата моделна гама. Това е отразено и в системите за комфорт и асистенция на лидера от най-ново потомство в ID.3 - с внедряването на данните от рояка в системата Travel Assist ние вършим идната стъпка по пътя към високоавтоматизирано шофиране. "

и доближи още един крайъгълен камък в посока към превръщането си в софтуерно насочен снабдител на подвижност без нездравословни излъчвания. От момента на премиерата на моделното семейство ID. до момента са създадени над 600 000 броя ID., употребяващи модулната софтуерна платформа за модели с електрическо задвижване (MEB). Продуктовата гама на Volkswagen към този момент включва шест ID. модела, а с изключение на в заводите в немските градове Цвикау и Дрезден от есента на 2023 година новият ID.3 ще се създава и в основния цех на марката Volkswagen във Волфсбург.
За VolkswagenМарката Volkswagen леки коли участва на повече от 140 пазара по целия свят и създава коли допълнително от 29 завода в 13 страни. През 2022 година продажбите на марката Volkswagen доближиха към 4.6 милиона автомобила. Сред тях са бестселъри като Polo, T-Roc, Golf, Tiguan и Passat, както и доста сполучливите нови модели ID.3, ID.4, ID.5 и ID.6 с напълно електрическо задвижване. През предходната година компанията достави на крайни клиенти по целия свят повече от 330 000 захранвани от акумулаторни акумулатори електрически транспортни средства (BEV), отбелязвайки исторически връх. В момента за Volkswagen в международен мащаб работят към 170 000 служащи и чиновници. Следвайки стратегическия проект за развиване ACCELERATE, Volkswagen реализира пореден прогрес в по-нататъшното си развиване към мечтана марка и снабдител на екологично устойчива подвижност.
* ID.3 Pro: смесен разход на електрическа енергия в кВтч/100 км: 16.0-15.3; комбинирани излъчвания на CO2 в г/км: 0; ID.3 Pro S: смесен разход на електрическа енергия в кВтч/100 км: 15.7; комбинирани излъчвания на CO2 в г/км: 0. Посочените стойности са измерени според условията на процедурата WLTP
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР