Netflix продължава с практиката си да разделя сезоните на най-популярните

...
Netflix продължава с практиката си да разделя сезоните на най-популярните
Коментари Харесай

Емили в Париж ще се завърне през август, но феновете ще почакат за финала

Netflix продължава с практиката си да разделя сезоните на най-популярните си сериали на две елементи, вместо да остави феновете да ги изгледат едновременно изначало до дъно - като Stranger Things, The Crown, Bridgerton и други

" Емили в Париж " не прави изключение - четвъртият сезон на сериала с Лили Колинс също ще бъде разграничен, а феновете ще би трябвало да почакат няколко седмици, с цел да схванат какво се случва на финала.

Първите пет епизода ще бъдат подготвени за гледане на 15 август в стрийминг платформата. Следващата порция от още пет серии обаче ще се появи едвам на 12 септември.

Сезон 4 идва с повече от година и половина забавяне след края на последните любовни и професионални " завършения " на младата американка във френската столица.

Стачката на сценаристите през 2023 година способства за спомагателното закъснение на проектите за възобновяване на известния сериал.Актьорите се появиха в промоционален клип в обществените мрежи на Netflix, в който разказват новата история на Емили като " безредна ", " комплицирана " и " изцяло луда ".

Една от евентуалните аргументи за тези мнения са обърканите сюжетни влакна, с които приключи последният сезон на поредицата. Емили се озова в любовен триъгълник с красивия французин Габриел и английския ѝ другар Алфи. Връзката се оказа още по-заплетена поради новината, че Габриел ще става татко, само че от някогашната си партньорка Камий.



Със сигурност се знае, че част от действието ще се развива надалеч от Париж - във Вечния град Рим, където Лили Колинс към този момент снима дружно с 33-годишния италиански артист Еудженио Франческини.

Новият сезон ще покаже и по какъв начин приятелката на Емили - Минди - се приготвя за присъединяване в музикалния конкурс " Евровизия " дружно със своята група.

А на сцената ще излезе и още една непредвидена " звезда " - брачната половинка на френския президент Брижит Макрон, която е измежду същинските фенове на сериала.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР