Сватбата на фолк певеца Фики Стораро и Гюлджан, за която

...
Сватбата на фолк певеца Фики Стораро и Гюлджан, за която
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от кралската сватба на Фики и Гюлджан в Маринела! Кумата Галена засенчи булката със зашеметяващо секси рокля

Сватбата на фолк артиста Фики Стораро и Гюлджан, за която се приказва цяла година, към този момент е реалност. Тържеството се вихри с цялостна пара от няколко часа. На стената на артиста се появи видео, на което сватбарите се веселят пред дома на булката облечена в бяла обилна рокля, като принцеса. Фики също е заложил на белия цвят за костюма си, написа Хот Арена. В центъра на купона е щастливата свекърва, която мята яки маанета, облечена в зелена дантелена рокля. Далеч по-скромен в изявите си е бащата на Фики – Тони Стораро.

















В кадър попадат и кумовете – Галена и Галин. Галена е с ефирна бежова рокля, а брачният партньор й в непоколебим черен костюм. Макар Фики да пазеше в загадка къде ще е тържеството. Купонът ще е в зала " ЕФЕ " в столичния хотел „ Маринела “.

Припомняме, че по-рано през днешния ден излезе скандална информация, която можеше да скапе сватбата на двамата влюбени, само че очевидно любовта им е по-силна от всеки път. Прочетете повече ТУК!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР