Свършихме доста работа в първия мач, но със сигурност не

...
Свършихме доста работа в първия мач, но със сигурност не
Коментари Харесай

Димитър Пиргов: Щеше да бъде добре да гостуваме с чиста мрежа

" Свършихме много работа в първия мач, само че сигурно не ни остава малко. Мисля, че в случай че подходим с нужните централизация и мотивация както в първия мач, ще спечелим и ще излезем крайни спечелили. Да, допуснахме един гол. Със сигурност щеше да бъде по-добре, в случай че беше чиста нашата мрежа, само че мисля, че и ние ще вкараме там гол и по този начин ще се класираме, съобщи бранителят на " Левски " Димитър Пиргов.

" Сините " пътуват през днешния ден в 17.30 ч. с чартър за Черна гора, а в първата среща те завоюваха с 3:1 против " Сутйеска " Никшич на своя стадион.

" Максимално готови сме за реванша. В първата среща беше доста горещо. Но имаме доста нови, включително и измежду титулярите. И е много мъчно да се сработим за един месец, само че от ден дневно стават по-добре нещата. И считам, че с течение на времето ще се вижда все по-ясно. Най-важното е да бъдем едно цяло като тим.

" Дали сме по-добри, ще го покажем на терена. Важното е да влезем по-концентрирани. Не бива да си мислим, че ще се бият сами. Много по-ценно е да покажем благоприятни условия и качества и да вкараме първи гол и всичко ще бъде наред. Аз персонално нямам доверие, че някой в съблекалнята си мисли, че ще се бият съперниците сами. Аз си приказвам с момчетата в съблекалнята и знаем, че това е най-вайжното: да влезем в мача съсредоточени, стимулирани и да не разрешаваме разпределяне в редиците ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР