Свърши ли приказката на Гала и нейния възлюбен Стефан? Това се

...
Свърши ли приказката на Гала и нейния възлюбен Стефан?
Това се
Коментари Харесай

Стефан вие от ревност: Гала скочи в чуждо легло!

Свърши ли приказката на Гала и нейния любим Стефан?

Това се питат феновете на „ На кафе “ поради тазсутрешния епизод.Защото Гала с неспокойствие скочи в непознато легло и нацелува мъж.

Зрителите се ошашавиха, откакто студиото на „ На кафе “ се появи на екран с два леглото, на които лежаха артиста Дарин Ангелов и писателя Георги Блажев. И до момента в който Блажев четеше книга в леглото, артиста имитираше, че е задремал бездънен сън.

Водещата се зачуди по какъв начин да го разсъни. Първо попита дали това ще се случи с будилник, само че не стана. Тогава Георги Блажев предложи да го залеят с кофа к вода.

„ По тези способи не можем да го разбудим по никакъв метод. Изглежда ще би трябвало да го събудим като спящата хубавица, с целувка “, заподскача водещата. И до момента в който другите умуваха по какъв начин тъкмо да се случи, Гала изненадващо се вмъкна в леглото на Дарин и го целуна. Той мигновено скочи и се развика към русокоската.

„ Обличай се, обличай се, Гала, пчелите идват “, закудкудяка Дарин, с което насочи стрелите към половинката на Гала-Стефан.

Дарин изиска втора целувка, само че 56-годишната водеща изрично му отхвърли. Не за първи път артиста прави всякакви маймунджулуци, с цел да разсмее останалите.

А целувките и непознатия креват въобще не се харесали на Стефан и той даже завил от ревнивост, шушукат близки до звездната двойка.

Тагове: Гала На кафе Дарин Ангелов Гала и Стефан Георги Блажев целувка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР