Свърши ли приказката между актрисата Аня Пенчева и съпругът й

...
Свърши ли приказката между актрисата Аня Пенчева и съпругът й
Коментари Харесай

Хвърчи перушина! Мъжът на Аня Пенчева със скандална СНИМКА, ...

Свърши ли приказката сред актрисата Аня Пенчева и брачният партньор й Ивайло Караньотов? Двамата са грубо скарани и не се поглеждат, настояват техни близки, като нищо чудно даже да се стигне до бракоразвод. Те са разграничени от няколко месеца. Страна в раздора е заела и дъщерята на Аня – Петя Дикова. Пипи тотално е низвергнала Ивайло и го е блокирала във Facebook.

Караньотов също я е махнал от приятелите си, като даже стига по-далеч в студената война с Пенчева. Той е оставил профилната си фотография с Аня, само че е трансформирал името й. В тага към фотографията Ивайло е показал „ Люба Кулезич “, изтривайки името на актрисата освен от въпросното фото, само че и от листата си с другари, написа show.bg.

Самата Аня пък тотално е замразила профила си в обществената мрежа и по думите на нейни близки била в тежко прочувствено положение. Не е явен точният мотив за краха в връзките им, само че съгласно осведомени аргументите са сложни. Още преди няколко години се заприказва за разлъка сред двамата поради по-младо момиче. Караньотов тогава изрично отхвърли слуховете и съобщи, че с Пенчева се обичат и са в отлични връзки. Двамата имаха проблеми и около децата. Щерката на Аня от Сашо Диков не се погажда с наследничката на Ивайло от първия му брак. Петя Дикова и Карина Караньотова ностоп били на нож, което се отразявало и на връзките сред Аня и Ивайло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР