Сваляне на холестерола без лекарства е възможно, ако консумирате редовно

...
Сваляне на холестерола без лекарства е възможно, ако консумирате редовно
Коментари Харесай

Ето как лекарите свалят високия холестерол без хапчета

Сваляне на холестерола без медикаменти е допустимо, в случай че консумирате постоянно ябълки. Освен това, те са отличен източник на фибри.

Полифенолите в ябълките въздействат на отпущането на стените на кръвоносните съдове, както аленото вино и чая.
Смесете меда с това и ще можете да лекувате 100 заболявания
Лечение с ябълков оцет и мед в националната медицина се ползва от дълго време. Споделяме ви няколко предписания. Ябълковият оцет съдържа пектин, ко...
Прочети повече
Участниците в едно проучване, които яли ябълки в продължение на осем седмици, намалили холестерола с 4 %. По-важното е, че се е намалил не положителния, а единствено неприятния холестерол.

При потреблението на ябълков оцет или други питиета с ябълки се намалява освен неприятният, само че и положителният холестерол. Освен това, доста хора не харесват оцета поради стомашни проблеми.

Тези дефекти могат да бъдат избегнати, в случай че изберете да консумирате две ябълки дневно. Можете да ги вземете на всички места със себе си.

Въпреки че, ябълките са потребни за събаряне на холестерола, значимо е да се създадат други промени в диетата и метода на живот, с цел да се предотврати положение, при което биха били нужни медикаменти.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР