Сваленият руски самолет Ил-76 в руската Белгородска област поражда много

...
Сваленият руски самолет Ил-76 в руската Белгородска област поражда много
Коментари Харесай

След катастрофата с руски военен самолет: Киев поиска международно разследване

Сваленият съветски аероплан Ил-76 в съветската Белгородска област поражда доста въпроси без отговор. Москва и Киев си насочат взаимни обвинявания, а Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога изиска интернационално следствие на случая.

Русия твърди, че Украйна е свалила самолета с 65 украински военнопленници на борда. Според Москва украинците е трябвало да бъдат разменени с пленени съветски военни.

Киев разгласи, че не разполага с надеждна информация за това кой е бил на борда. Но удостовери, че за сряда е била планувана замяна на пленници, която не се е състояла. Според Украйна, Русия нормално дава информация за маршрута и превоза, който ще се употребява за размяната, с цел да се подсигурява сигурността на военнопленниците. Този път, съгласно Украйна, това не е било направено, съобщи Нова тв.

„ Очевидно е, че руснаците си играят с живота на украинските пандизчии, с възприятията на техните фамилии и с страстите на нашето общество. Необходимо е да се открият всички ясни обстоятелства, доколкото това е допустимо, като се има поради, че самолетната злополука е станала на съветска територия - отвън нашия надзор ”, съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР