Suzuki Motor Corporation представи своята стратегия за растеж до края

...
Suzuki Motor Corporation представи своята стратегия за растеж до края
Коментари Харесай

Suzuki инвестира в нови технологии, обещава сериозна електрификация

Suzuki Motor Corporation показа своята тактика за напредък до края на фискалната 2030 година (фискалната година продължава от април 2030 година до март 2031 г.). Тя планува обилни вложения в електрификацията на продуктовото портфолио и в ограничения за реализиране на климатична индиферентност. Общо 4,5 трилиона йени, което се равнява на към 31,8 милиарда евро, ще бъдат вложени в сегашни и бъдещи технологии.

Под мотото „ Продукти с добавена стойност “ всички ограничения, осъществени като част от тактиката за напредък до края на финансовата 2030 година, са основани на потребностите на клиентите. Фокусът на тактиката е създаването на неповторими артикули и услуги, които регистрират самостоятелните потребности на клиентите и порастват със съответните страни и райони. Suzuki възнамерява да пусне електрически микроавтомобил в Япония до края на фискалната 2023 година, а общо шест модела BEV (SUV и микроавтомобили) ще се появят на японския пазар до началото на 2031 година

Представянето на първото електрическо транспортно средство на европейския пазар до началото на 2025 година ще означи началото на всеобхватна атака за електрификация на Suzuki, която обгръща SUV и компактни коли. Общо пет BEV са планувани до началото на 2031 година, тъй че до тогава 80 % от гамата леки коли на Suzuki в Европа би трябвало да се зареждат напълно с електричество.

Suzuki също ще вкара електрически задвижвания за дребни и междинни мотоциклети до началото на 2025 година Планирани са общо осем напълно електрически модела до края на фискалната 2030 година (25 % EV дял от цялата гама мотоциклети на Suzuki). Освен това Suzuki възнамерява да показа огромни мотоциклети, които могат да работят с CO2 неутрални горива.

За дребни извънбордови мотори, които постоянно се употребяват в езера и реки, Suzuki ще предложи и напълно електрически разновидности до началото на 2025 година До края на фискалната 2030 година са планувани общо пет модела, които ще имат електрическо задвижване (5 % EV дял от цялото извънбордово портфолио на Suzuki). Подобно на огромните мотоциклети, огромните извънбордови мотори също ще бъдат оборудвани със задвижвания, които могат да работят с CO2 неутрални горива.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР