Сузанита умее да бъде скандална!16-годишната Сузанита не спира да провокира

...
Сузанита умее да бъде скандална!16-годишната Сузанита не спира да провокира
Коментари Харесай

Скандал в поп-фолка: Сузанита удари дъното СНИМКА

Сузанита умее да бъде скандална!16-годишната Сузанита не стопира да предизвика и очевидно се кефи от това. Лятото е в разгара си, а щерката на Орхан Мурад се радва на липса на наставнически надзор, буйни пристрастености, пачи джуки, скандални селфита и срам на кг.

Въпреки че не е държана на въже, малолетната „ певица “ снове из градовете и кръчмите в България.

Но не с цел да пее и да изкарва пари в тях, а с цел да троши пачки и с цел да се забавлява.Блондинката непрестанно пътува с другари по всички страни, а главата й ражда единствено малоумни хрумвания какви да ги прави с тях.Очевидно е, че от нея огромна певица няма да излезе.

Но все пак дребната е добре подучена по какъв начин да задържи интереса към себе си, даже когато й липсва гений. Чрез срам, написа hotarena.net.Сузанита снима и пуска на стори в Инстаграм всяка висша и извратена нецензурност, която извърши.Една от последните й такива е да си разгласява видео по какъв начин се мляска с език с друга госпожица.

По-абсурдното обаче е, че родителите й я поддържат изцяло и за всичко.Баща й Орхан Мурад неведнъж е давал изказвания, в които твърди, че застава зад Сузанита и всичките нелепости, които тя съумява да сътвори за нежната си възраст.

И това дава късмет на младата „ певица ” да прави все нови и нови дивотии. Които не са безобидни и хлапашки нелепости, а излагации, с които от дълго време към този момент е блъснала дъното.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР