Сузанита се похвали с изящно бели зъбки като на Благо

...
Сузанита се похвали с изящно бели зъбки като на Благо
Коментари Харесай

Сузанита се фука с чисто ново чене

Сузанита се похвали с изтънчено бели зъбки като на Благо Джизъса
Скандалната изпълнителка Сузанита се похвали с изтънчено бели зъбки, съвсем като на Благо Джизъса. 18-годишната щерка на Орхан Мурад реши да възобнови напълно предната фасада.

Изпълнителката шокира своите почитатели по време на присъединяване в столичен клуб в събота вечер. Почитателите на Сузаните незабавно видяха другата физиономия и усмивка на певицата. Новите й зъбни импланти са безусловно равни и снежнобели. Самата Сузанита не спираше да показва новата си усмивка и съвсем не затваряше устни, написа „България днес“.

Дъщерята на Орхан Мурад дълго време мечтаела за ново чене. Тя усърдно събирала сумата преди да се подложи на интервенцията. Сузанита по никакъв начин не харесвала старите си зъби, които били леко криви и несъразмерни.

Преди години футболистът Благой Георгиев беше първият, който се появи с толкоз съвършено чене. Тогава той призна, че новата усмивка му е коствала 20 000 евро. Процедурата Джизъса направил в Русия. В момента у нас цената за цялостната замяна на фасадата е на половина.

Освен с нова усмивка, Сузанита бе видяна и с нов мъж до себе си. Младата изпълнителка сама сподели фотография с момче на име Кристиан, с което си пият дружно питието. „Обожавам те“, показа загадъчно дъщерята на Орхан Мурад.

Близки до изпълнителката настояват, че от много време тя няма гадже и сега не желае да се обвързва съществено.
 Нови зъби красят Сузанита сн. Инстаграм
Нови зъби красят Сузанита сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР