Сузанита роди на 15 ноември сина ѝ Матиас, но вече

...
Сузанита роди на 15 ноември сина ѝ Матиас, но вече
Коментари Харесай

Раждала ли е изобщо? Сузанита показа тялото си, все едно не е била бременна

Сузанита роди на 15 ноември сина ѝ Матиас, само че към този момент наподобява съвършено. Певицата показа по време на бремеността си, че не е качила доста килограми, само че наподобява, че за нула време си е върнала предходната форма.

Виж още: " Гей съм ": Емрах сподели спалнята, в която подлудява от оргазми гаджетата си

Певицата показа видеото горе на стори, от които ясно се вижда, че въобще не чака да мине време от раждането. Изпълнителката, която роди Матиас със секцио, е към този момент в извънредно добра физическа форма. Това се дължи на хранителен проект и тренировки, които Сузанита не стопира да прави. Това излиза наяве и от клипчето, което тя качи в обществената мрежа.

Виж още: " Flowers ": Майли с първи номер 1 шлагер от 10 години насам! 

По-рано Сузанита разгласява прочувствен пост в Instagram, където разяснява раждането на сина си. " Господ ме подари с още един прелестен мъж. Днес отваряме нова страница и разгласяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по-красив и по-различен от всеки път. Благодарна съм, че всичко мина наред, въпреки че не съумях да родя естетствено, както желаех и планирах ", написа тя.

Певицата споделя, че последните 9 месеца са били изпълнени с плач, смях, боязън, страсти, хормони, безпорядък, само че и с доста обич. Сузанита благодари на половинката си, първенеца Маркл Славов, че е бил през нея в цялото това време и я е подкрепял.

Виж още: Гледаме номинирания за 9 награди Оскар „ Баншите от Инишерин “ в кината от 3 февруари

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР