Сузанита буквално взриви социалните мрежи с поредна скандална изцепка. Непълнолетната

...
Сузанита буквално взриви социалните мрежи с поредна скандална изцепка. Непълнолетната
Коментари Харесай

Сузанита се издъни, всички са в шок от гнусната й постъпка СНИМКИ 18+

Сузанита безусловно взриви обществените мрежи с поредна скандална изцепка. Непълнолетната певица качи брутално стори в профила си в "Инстаграм ".

На него 17-годишната певица е мощно гримирана, елегантно облечена, а пред нея стои голяма купчина бял прахуляк. Тя го разделя на линийки благодарение на кредитна карта и по-късно със свита банкнота се навежда, с цел да го изшмърка.

Според някои консуматори очевидно дребната Сузи ползва знанията по геометрия в чертаене на линийки кокаин. Други обаче остро скачат в отбрана на брюнетката, казвайки че това просто е следващ трик за привличане на вниманието.

"Толкова огромно количество.. няма по какъв начин да е кокаин. 100% се прави за някой клип и това е брашно ", изрично считат почитатели на певицата.

Истината скоро най-вероятно ще стане ясна, а в това време няма по какъв начин да не напомним, че преди месеци Сузанита се появи в телевизионно изявление, където проговори за проблемите си с опиатите и какъв брой мъчно й е било да се откаже от опиатите.

Дали се е върнала към старите привички или всичко още веднъж е поредна поза за привличане на вниманието, следва да разберем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР