Сутринта по Нова телевизия Борисов каза, че щял да помоли

...
Сутринта по Нова телевизия Борисов каза, че щял да помоли
Коментари Харесай

Борисов пак направи салто мортале, ГЕРБ няма да подкрепи вето на Радев за Изборния кодекс

Сутринта по " Нова телевизия " Борисов сподели, че щял да помоли депутатите си да гласоподават в поддръжка на вероятно несъгласие на Радев, тъй като " ние ги победихме с лъжите, с измамите, с машините и с вълшебните им флашки ", имайки поради втората по величина парламентарно показана партия " Продължаваме промяната ".

Борисов е повторил пред хората си във връзка изказванията на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Асен Василев, че с Радев не са се виждали и не са говорили, не били съгласували нито едно деяние и че това било " безспорна неистина ", която се натрапвала.

" Повече няма да поносим. Когато има неправда, ще се включваме и ще оборваме, тъй като няма да допуснем една неистина да обикаля ", настоял някогашният министър председател и допълнил, че ГЕРБ нямало да бъде " избавителен пояс " на " Продължаваме промяната ".

" Не съм отговорен на " Продължаваме промяната ", че първо разочароваха нас. Първи разбрахме, че тези сътрудници нямат потенциал. След това от тях се разочарова президентът Плевнелиев, на който отхвърлиха присъединяване в контактната група. Вчера и Румен Радев се отхвърли от тях. Основният им съдружен сътрудник " ИТН " обществено ги упрекна в корупция, а вицепремиерът от тяхното държавно управление Корнелия Нинова ги назова " дилетанти " от трибуната на Народното събрание и изясни по какъв начин са лъгали ", разяснява още Борисов.

Борисов определил като " жалки " изказванията, че ГЕРБ е част от така наречен хартиена коалиция, макар че депутатите му гласоподаваха дружно с тези на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия измененията в Изборния кодекс, с които беше върната опцията да се гласоподава с хартиени бюлетини, а машините за гласоподаване бяха сведени до принтери.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР