Сутринта на места в равнините и низините ще има мъгла

...
Сутринта на места в равнините и низините ще има мъгла
Коментари Харесай

Времето в сряда: В планините ще е слънчево, а на морето облачно

Сутринта тук-там в равнините и низините ще има мъгла или ниска слоеста облачност, които в крайните източни региони от страната ще се задържат съвсем през целия ден. Над останалата част от България ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 8 и 13 градуса.

Атмосферното налягане ще се увеличи още и ще бъде доста по-високо от междинното за ноември.

Над Черноморието ще доминира облачно и мъгливо време . На обособени места ще преръмява. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Температурите ще са без значителен дневен ход и оптималните ще са сред 8 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 15 - 16 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, само че в утринните часове по върховете ще е мъгливо. Ще духа сдържан до мощен вятър от източната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7 градуса, на 2000 метра - към 3 градуса.

В четвъртък и петък вятърът ще е слаб, най-вече от изток-югоизток, в доста региони в нощните часове ще стихва. Ще има повече и по-продължителни разкъсвания и понижения на облачността, изключително над планините и планинските райони; там температурите ще се покачат значително. Сутрин в равнинната част от страната ще има условия за мъгла или забележителна ниска облачност, на повече места и по-дълго задържаща се в петък. Максималните температури в четвъртък ще бъдат най-вече сред 8 и 13 градуса, в петък - с градус-два ще са по-високи, а минималните ще са към нулата, по Черноморието до 6-8 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР