Сутринта на 5-ти декември отец Пламен извърши празничен водосвет за

...
Сутринта на 5-ти декември отец Пламен извърши празничен водосвет за
Коментари Харесай

Осветиха детска градина в Козлодуй след основен ремонт

Сутринта на 5-ти декември отец Пламен извърши празничен водосвет за здраве и благополучие на децата, учителите и родителите от детска градина „ Мир” в Козлодуй. На събитието участва кметът на общината госпожа Маринела Николова, зам.-кметът инж. Весела Вълкова, шефове на детски градини и учебни заведения от Козлодуй. Отец Пламен благослови всички дечица, техните учители и родители и мина през всички ремонтирани пространства, с цел да поръси със светена вода.
Детската градина отвори порти след главен ремонт преди месец и малчуганите се радват на обновените пространства и нови придобивки. За всички деца са закупени нови гардеробчета, а свежите цветове в градината в композиция с коледната декорация носят топлота и тържественост в душите.
Мая Йонова, шеф на градината, показа, че идната седмица следва благотворителен базар, средствата от който ще се дарят на Божко и Марти – две тригодишни момченца от Хърлец, които имат потребност от скъпоструваща интервенция. По време на миналогодишните коледни тържества градината събра от празничен концерт над 700 лв., които подари на козлодуйската библиотека.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР