Сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ отбелязва днес своята 23-та

...
Сутрешният блок на bTV Тази сутрин“ отбелязва днес своята 23-та
Коментари Харесай

„Тази сутрин“ на 23 години

Сутрешният блок на bTV „ Тази заран “ отбелязва през днешния ден своята 23-та годишнина. На 5 декември 2000 година, преди 8395 дни, започва едно от най-обичаните настоящи излъчвания в ефира на bTV.

Вече над 2 десетилетия със стотици хиляди часове ефир - вести в действително време, живи включвания и репортажи от страната, изнесени студиа по специфични мотиви, горещи политически диалози, следствия и показване на най-значимите потребителски и публични тематики - целият екип на предаването, дружно с останалите лица от нюзрума на bTV Новините, времето и спорта, среща феновете всяка заран с значимите тематики от деня.

„ Сутрешният блок е най-трудният ефир – 3,5 часа всеки ден онлайн, ежедневна подготовка на хората пред и зад камера. Благодаря на всички сътрудници, както и на нашите фенове, които всеки ден са с нас “ –  сподели водещата на вести Виктория Готева-Димитрова.

„ Това е екипна работа и през днешния ден отчитаме работата на всички, които феновете не виждат – сътрудниците, които са зад камерите, сътрудниците в апаратна, монтажистите, нашите кореспонденти, които са непрестанно на терен. Благодаря на всички сътрудници, благодаря ви за това, което вършим дружно всяка заран. Полагаме големи старания, само че това ни носи наслаждение “ – са думите на водещия на „ Тази заран “ Златимир Йочев.

„ Подготовката е сложна и се изискват доста часове работа, която нормално стартира от предните дни, а в самия ден на ефир - в 03:30 часа сутринта. Въпреки това, опцията да сервира най-важната информация при започване на деня, както и часовете, прекарани дружно с сътрудниците, ни зареждат с сила и приятни страсти “ – прибавя водещата на „ Тази заран “ Мария Цънцарова.

„ Благодаря на всички сътрудници и си поисквам да сме здрави и още доста по толкоз да честваме и посрещаме дружно този празник “ – добави към сътрудниците водещият на прогнозата за времето Борислав Лазаров.  

„ Тази заран “ е сертифицирана екоустойчива въглеродно неутрална телевизионна продукция, която се осъществя в сходство с така наречен “зелените практики ” (Green Filming) с грижа за околната среда и полагa старания за понижаване на въглеродния си отпечатък. Въвеждането на „ зелени практики ” се сертифицира от английската платформа albert, част от BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР