Сушените плодове са естествен източник на фибри и антиоксиданти. Те

...
Сушените плодове са естествен източник на фибри и антиоксиданти. Те
Коментари Харесай

Сушените плодове: Отлично природно средство при болки в гърба

Сушените плодове са натурален източник на фибри и антиоксиданти. Те са с високо наличие на елементарни захари, фруктоза и глюкоза. С най-хубаво качество са плодовете с необщителен външен тип, в случай че ги купувате насипно избирайте най-тъмните, най-сбръчканите и най- непривлекателните, само че цялостни с потребни хранителни субстанции с същински усет.

Ако от време на време ви боли гърбът, след усилена подготовка или пък след тежък работен ден, ви предлагаме тази остаряла и изпитана рецепта. А тя е известна от дълго време на олимпийските спортисти, които постоянно възвръщат гръбнака си след спортни натоварвания.

Ефективността ѝ в този момент е доказана от медицинските учени. Вечер преди лягане, изяжте 1 бр. сушена синя слива, 5 бр. сушени кайсии, 1 бр. сушена смокиня.

Това би трябвало да се прави месец и половина, всеки ден. А може и няколко пъти дневно, няма противопоказания против тази храна.

Тези сушени плодове съдържат субстанции, които способстват за възобновяване натъканите в муждупрешленните дискове.

Прешлените стават по-стабилни и еластични, заемат верните места в тялото без никакви външни въздействия.

Във всеки плод от тази рецепта се съдържат специфични субстанции, и смесвайки се в стомаха се получава лекарство за гърба. Това лекарство и доста потребно както за мъжете, по този начин и за дамите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР