Сурово зимно време обхвана голяма част от САЩ и се

...
Сурово зимно време обхвана голяма част от САЩ и се
Коментари Харесай

Зимни бури с торнадо взеха жертви в САЩ

Сурово зимно време обхвана огромна част от Съединени американски щати и се чака да продължи през цялата седмица, оповестява " Ройтерс ".

Синоптиците предвидиха проливни дъждове на изток и няколко фута сняг за елементи от северозападната част на Тихия океан.

Силни ветрове и няколко стихии торнадо връхлетяха южни елементи на страната във вторник. Най-малко три смъртни случая бяха причинени в резултат на времето в Алабама, Северна Каролина и Джорджия. Торнадо нанесе тежки вреди в елементи от Флорида.

По данни на Националната метеорологична служба проливни дъждове и мощни ветрове са блъснали огромна част от източното крайбрежие на страната, като се чака да продължат и през днешния ден.

Екстремното време идва след рекорден брой бедствия за " милиарди долари " в Съединени американски щати през предходната година.

Вчера стихии причиниха спиране на електричеството в над 418 000 домакинства и предприятия в 12 щата.

Снеговалежите ще продължат и през днешния ден в региона на Средния запад и Големите езера, в огромни елементи от който имаше виелици в понеделник и вторник.

Синоптиците оповестиха, че изискванията за Средния запад и Източното крайбрежие последователно ще стартират да се усъвършенстват от през днешния ден.

В северозападната част на Тихия океан обособена система от стихии основава условия за виелици, които ще донесат снеговалежи на по-високи възвишения в Каскадните планини във Вашингтон и Орегон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР