Суперзвездите Малума и The Weeknd за първи път съчетават неповторимия

...
Суперзвездите Малума и The Weeknd за първи път съчетават неповторимия
Коментари Харесай

Малума предизвика The Weeknd да пее на испански (ВИДЕО)

Суперзвездите Малума и The Weeknd за първи път съчетават неповторимия си гений и музикално творчество в ремикса на хитовия сингъл „ Hawái “, чиято оригинална версия оглави класациите на Billboard Hot Latin Songs, Latin Streaming Songs и Latin Airplay.

Това е и първият път, в който носителят на Грами The Weeknd пее на испански, по което напълно не отстъпва на дуетната си половинка Малума.

“Винаги съм се възхищавал на The Weeknd, тъй че тази колаборация за мен е сбъдната фантазия. Обожавам това, че той способства с неповторимия си жанр и пя по едно и също време на испански и британски, което е впечатляващо “, споделя Малума.

По ремикса на “Hawái ” работи хитовото продуцентско дуо Rude Boyz, с което латино идолът основава и петия си студиен албум „ Papi Juancho “.

Мелодичното парче споделя историята на една разлъка, протичаща се в съвременен и обхванат от Instagram свят, в който визията за живота на другите хора може да бъде доста подвеждащa.

Също както видеото към оригинала на “Hawái ”, по този начин и това към ремикс версията на песента е снимано от фамозния режисьор Джеси Тереро от Cinema Giants, само че този път вместо в Маями, фотосите са с присъединяване на The Weeknd в града на ангелите Лос Анджелис.

Клипът събра над милион гледания единствено в първите три часа след релийза, като мигновено стана второто най-гледано видео в света и застана под номер 1 в YouTube Trending в 16 страни, измежду които Съединени американски щати, Аржентина, Мексико, Чили.

“Hawái ” за нула време се трансформира в световен шлагер, завладявайки освен латино чартовете, само че и международните музикални ранглисти, като прекара седмици наред под номер 1 в Billboard Hot Latin Songs, Billboard's Latin Streaming Songs и Billboard Latin Airplay.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР