Суперзвездата в смесените бойни изкуства (ММА) Конър Макгрегър мисли сериозно

...
Суперзвездата в смесените бойни изкуства (ММА) Конър Макгрегър мисли сериозно
Коментари Харесай

Конър мисли за завръщане на босковия ринг - slava.bg

Суперзвездата в смесените бойни изкуства (ММА) Конър Макгрегър мисли съществено за завръщане на боксовия кръг и възнамерява още един мач с Флойд Мейуедър, като вид е и Мани Пакиао.

Това удостоверява сътрудникът му Ауди Атар, който е безапелационен, че може да забележим повтаряне на шоуто против Меуйедър от август 2017-а, което счупи върхове по гледаемост.

Атар счита, че клиентът му има незавършена работа на квадратния кръг и може рано или късно да го забележим още веднъж там, написа Dir.bg.

"Той е сериозен за боксирането. Това сигурно мога да ви кажа. Ако той се интересува от нещо, нормално се случва. Видях се с Флойд, видях се с Мани и в този момент с промоутъра Боб Аръм. Оглеждаме всички разновидности. Не единствено ползата, който такова събитие ще генерира, само че и кой какво възнамерява. Защото може да има разнообразни варианти, от които да избираме ", споделя Атар.

Наскоро Макгрегър направи завръщане в UFC с впечатляваща победа над Доналд Сероне за 40 секунди.

Ирландецът съобщи, че сега е доста стимулиран и желае повече мачове в идните месеци.

"Да, ще бъдем доста заети и това ни харесва. Развълнувани сме и си мисля, че сме на едно мнение щом става дума за упоритост и цели. Хубаво е, когато целият отбор е в синхрон. Харесва ни такава активност на работа. Това не води до напрежение, а до нови благоприятни условия ", прибавя сътрудникът.

Президентът на UFC Дана Уайт има други цели за Макгрегър, главната от които е бой-реванш с Хабиб Нурмагомедов в лека категория. Преди това обаче руснакът ще се бие с Тони Фъргюсън в различен дълго чакан конфликт.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР