Суперзвездата се качи на сцената, за да отпразнува откриването на

...
Суперзвездата се качи на сцената, за да отпразнува откриването на
Коментари Харесай

Бионсе се завърна на голямата сцена

Суперзвездата се качи на сцената, с цел да отпразнува откриването на новия първокласен хотел Atlantis The Royal. И несъмнено Бионсе избра съвършения аутфит, с цел да го направи. За аления килим преицата се спря на прелестна златиста рокля с впечатляващо деколте и мантия с обемни ръкави, основана особено за вечерта от Dolce & Gabbana.

А какво да кажем за жълтото създание с крила, което плени всички погледи към сцената и впечатли феновете на звездата, само че също по този начин и за трагичният червен аутфит, дело на дизайнера Николас Джебран… все ослепителни тоалети, които белязаха завръщането на Queen B на сцена.

И това не е всичко.

Бионсе посрещна щерка си Блу Айви на сцената

Малкото момиченце пя паралелно до майка си, а почитателите към този момент са уверени, че щерка й ще последва нейните стъпки в музикалната промишленост.

Суперзвездата извърши 19 песни. А съгласно клюки тя е получила 24 милиона $ за появяването си. Бионсе не е изпълнила нито една от песните си от последния и най-нов албум „ Renaissance “, само че е изпяла класическите си и извънредно емблематични шлагери като „ Halo “ и „ Crazy in Love “.

Вечерта след шоуто завърши с фойерверки, шоу с дронове и DJ сет от Swedish House Mafia. Сред публиката бяха видяни звезди като Кендал Дженър, Клои и Хали Бери, както и майката на Бионсе – Тина Ноулс, дружно с нейния брачен партньор Джей Зи и близнаците Сър и Руми.

 Сред публиката бяха видяни звезди като Кендал Дженър, Клои и Хали Бери, както и майката на Бионсе – Тина Ноулс, дружно с нейния брачен партньор Джей Зи и близнаците Сър и Руми.

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи навърши 11 години

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР