Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изглежда убеден в решението

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изглежда убеден в решението
Коментари Харесай

Кристиано си тръгва само заради Неймар или… Де Хеа

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо наподобява уверен в решението си да напусне “Сантиаго Бернабеу” през лятото, написа AS. Желаната от него дестинация е Манчестър Юнайтед. От Чамартин обаче не са подготвени да се разделят толкоз елементарно със своя флагман в последното десетилетие. По информация на AS Флорентино Перес би пуснал Роналдо единствено в случай че си обезпечи услугите на Неймар. Бразилският магьосник е омагьосал президента на Пари Сен Жермен, който отхвърля да договаря за разлъка с Ней.

Испанската медия обаче твърди, че Перес разполага със мощен коз: Кристиано. Португалецът е фантазия на шейха от години и двете страни биха могли да се спогодят за някакъв тип бартерна замяна. Така кралският клуб може да се опита да употребява своя голов водач като разменна монета в опит да се добере до Неймар.

Каталунският вестник Sport намира и друга алтернатива за трансфер на Кристиано. Според източници на изданието босът на “лос меренгес” би пуснал Роналдо в Манчестър, стига да си обезпечи правата върху Давид де Хеа. Испанското радио Cadena Ser твърди, че от “Бернабеу” са уведомили Де Хеа, че през лятото ще създадат нов опит за привличането му. “Белите” са се свързали с неговия сътрудник Жорже Мендеш, който съставлява и Кристиано.

Трансферната сума за испанския пазач се чака да бъде към 100 милиона евро. Примера дивисион 21 кръг, неделя 28 януари  Валенсия 21:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР