Суперзвездата Кристиано Роналдо разкри, че е получил оферти от европейски

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо разкри, че е получил оферти от европейски
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Получих много оферти от клубове от Европа, Бразилия, Австралия и САЩ

Суперзвездата Кристиано Роналдо разкри, че е получил предложения от европейски клубове, само че в последна сметка е приел тази на Ал Насър. В края на декември 37-годишният нападател подписа контракт с клуба Саудитска Арабия. Споразумението е до 2025 година.

Това е освен страхотна футболна опция за мен, само че и късмет да трансформира манталитета на едно ново потомство. Никой не знае това, само че в този момент мога да кажа, че имах доста благоприятни условия в Европа, доста клубове в Бразилия, в Австралия, в Съединени американски щати.

Дори в Португалия доста тимове се пробваха да ме привлекат, само че аз дадох дума на този клуб да развива освен футбола, само че и други неща в тази прелестна страна.

За мен това е съществено предизвикателство. Знам какво желая и знам какво не желая. За мен това е добра опция да трансформира нещо, да оказа помощ със знанията и опита си в развиването на доста значими аспекти.

Мнозина евентуално не знаят това, само че Ал Насър има и женски тим. Искам да донеса друга вероятност, друга позиция, по тази причина се възползвах от тази опция ", сподели Роналдо.
 Приятел на Роналдо уредил прехвърлянето му, Мендеш останал без никакво присъединяване
Приятел на Роналдо уредил прехвърлянето му, Мендеш останал без никакво присъединяване

Получил и сериозна сума
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР