Суперяхта, собственост на предполагаем приятел на подстрекателя към войната президент,

...
Суперяхта, собственост на предполагаем приятел на подстрекателя към войната президент,
Коментари Харесай

`Путин приятел` вижда как суперяхтата започва още една година в безизходица в Обединеното кралство, докато кърви пари

Суперяхта, благосъстоятелност на хипотетичен другар на подстрекателя към войната президент, се приготвя за още една година в пандиза във водите на Обединеното кралство.

Почти две години откакто луксозният транспортен съд Phi беше качен на борда на чиновници от Националната организация за битка с престъпността (NCA) и му беше връчено съобщение за задържане, той към момента лежи в Canary Wharf. Забранен за придвижване, 58,5-метровият кораб за 39 милиона паунда, благосъстоятелност на Сергей Науменко, съветски предприемач с недвижими парцели, натрупа огромна сметка за поддръжка.

Малко откакто Русия нахлу предходната година, той беше арестуван под глобите на държавното управление. Това беше невиждан ход и за първи път разпоредбите бяха употребявани за задържане на транспортен съд. The Mirror неотдавна посети кея, където Phi към момента е акостиран в спокоен ъгъл на Canary Wharf, и видя многочислени членове на екипажа на борда, които „ престояваха през зимата “, съгласно неназован член на личния състав.

Науменко подаде иск от висо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР