Супермоделът Наоми Кембъл, която вече е доста далеч от разцвета

...
Супермоделът Наоми Кембъл, която вече е доста далеч от разцвета
Коментари Харесай

Наоми Кембъл роди второ дете от сурогатна майка

Супермоделът Наоми Кембъл, която към този момент е много надалеч от разцвета на силите си, е посрещнала бебе номер две през предходната седмица. Тя за следващ път не разкрива повече детайлности към биологичния генезис на рожбата си.

 

 „ Мое малко, скъпоценно дете, знай, че си скъп безпределно и заобиколен от обич от момента, в който ни удостои с наличието си “, написа тя в Инстаграм и добави: „ Истински подарък от Бога – блажен! “.

 

Супермоделът и водеща на спортната риалити поредност „ Лицето “ удостовери, че този път отрочето е от мъжки пол. 53-годишната Кембъл обаче не даде повече информация. Припомняме, че през май 2021 година тя показа първородната си рожба в Инстаграм, а по-късно и на корицата на английския „ Вог “, като сподели единствено, че детето, момиче. Напук на мълвата, тя акцентира, че не е осиновено, а е нейно дете.

 

Новото известие беше съпроводено от фотография, на която се вижда второто бебе в тил, прегърнато от Наоми и дребната й щерка.

„ Никога не е късно да станеш майка “, написа тя. Според клюкарските издания черната пантера се е възползвала от услугите на сурогатна майка, както направи и родната фолк звезда Камелия.

Инфо: Уикенд 

Тагове: Наоми Кембъл сурогатна майка бебе дете раждане
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР