Супермоделът Хайди Клум опроверга информацията, че яде само по 900

...
Супермоделът Хайди Клум опроверга информацията, че яде само по 900
Коментари Харесай

Хайди Клум се ядоса: Това е лудост, не ям по 900 калории на ден

Супермоделът Хайди Клум о проверга информацията , че яде единствено по 900 калории дневно . „ Никога не съм броила калории в живота си “, съобщи изрично моделът. В редица медии се появи информация, че Клум поддържа съвършената си фигура със строга диета .

След вълна от рецензии Хайди Клум отхвърли тези думи в обществените мрежи . Тя съобщи, че не е казвала това и прикани да не се има вяра на всичко, което се написа в медиите. " Току-що се прибрах и някои другари ми изпращат публикации, в които се споделя, че употребявам единствено 900 калории дневно. Никога през живота си не ми се е налагало да броя калории ", написа тя в Instagram.

По време на живо предаване с почитатели 50-годишната манекенка стъпи на кантара и сподели, че тежи 62 кг при растеж 176 сантиметра.

Според Хайди почитателите я попитали какъв брой тежи, тъй че тя просто стъпила на кантара и посочила тежестта си.



Хайди Клум
разяснява, че е привикнала с погрешни клюки и изявления за себе си и се е научила да ги пренебрегва, само че счита, че е значимо да приказва намерено по този въпрос поради въздействието, което сходна информация може да има върху други хора:

„ Когато става дума за здравето на други хора, имам възприятието, че би трябвало да се намеся и да кажа „ Чакайте малко “, споделя Клум . „ Дори не ми пука за мен самата, пука ми за всички, които ще прочетат това и евентуално ще отслабнат фрапантно. Защото 900 калории, това е полуда!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР