Супер вторник видя Джо Байдън и Доналд Тръмп да се

...
Супер вторник видя Джо Байдън и Доналд Тръмп да се
Коментари Харесай

Байдън срещу Тръмп 2024 е „реваншът, който повечето американци не искаха да видят“ с малко ентусиазъм за нито едно от двете

Супер вторник видя Джо Байдън и Доналд Тръмп да се обрисуват като ясни любимци за идната президентска конкуренция, само че множеството американци „ не го направиха желая да видя някой от тези претенденти още веднъж да бъде президент “, предизвести специалист.

Все още не е несъмнено дали някогашните претенденти за президент от 2020 година още веднъж ще се сблъскат един с различен през 2024 година, само че и двамата ще завоюват конкуренцията в основни щати като Калифорния, Тексас и Алабама наподобява евентуално.

Въпреки това, Грант Рийхър, шеф на Института за публични въпроси Кембъл и професор по политически науки в университета в Сиракюз, сподели, че макар че и двамата се обрисуват като водачи, това е „ реваншът, който множеството американци не желаеха вижте. ”

С терзанията по отношение на възрастта на Байдън, която пречи на силата му, и потопа от правосъдни каузи на Тръмп, помрачаващи репутацията му, и двамата претенденти дават задоволително амуниции на съперничещата си партия. Рихер обаче сподели, че „ не усеща истинск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР