Супер секси прически за есентаЛесните и бързи прическа и грим

...
Супер секси прически за есентаЛесните и бързи прическа и грим
Коментари Харесай

Бухалата коса се връща на мода

Супер секси прически за есента

Лесните и бързи прическа и грим изцяло умерено дефинират миналото десетилетие, само че преди разрошените талази и основаването на илюзията за естествена визия посредством грим, прекарването на време в усъвършенстване на косата и грима е било наложително. Говорим за 90-те години, когато на напред във времето излизат супермоделите като Синди Крауфорд, Вероника Уеб и Клаудия Шифър с коси, които са съвършено завършени с огромен размер.

След десетилетие на съвременна минималистична хубост, т. нар. бухнала коса от 90-те години се завръща в още по-красив тип, написа Терминът е настоящ в обществените мрежи и към този момент има над 64 милиона проявления в TikTok, а звезди като Хейли Бийбър и Сиара се причислиха към наклонността.

„ Мисля, че има известно възприятие на носталгия, което обезпечава разтуха след последните бурни години “, казва Съни Брук пред InStyle. Допълва, че хората към този момент са подготвени да се почувстват още веднъж красиви и да получат заслужените похвали след дълго време, прекарано в изолираност.

Прически за есента – по какъв начин да си създадем жанр от 90-те

Вдъхновението

Колкото и необичайно да звучи, вдъхновението за новата остаряла прическа за есента идва от дами, които не са били чак толкоз известни през 90-те години или пък даже не са били родени. Говорим за Кендъл Дженър и Хейли Бийбър, които в последно време от ден на ден се обръщат към десетилетия, които са много надалеч от тях. Независимо дали става въпрос за мода, маникюр или хубост, двете дами явно черпят ентусиазъм от визията на майките си.

Сиара е другата известна персона, която се насочи към бухналата коса от 90-те години. Тя обаче реши да покаже собствен личен прочит на наклонността, боядисвайки се в оранжево. Известна с любовта си към другите цветове в косата, изпълнителката е тествала всичко – от розово до лилаво – и не е никаква изненада, че още веднъж е боядисала кичурите си.

Невъзможно е да споменем бухнала коса, без да включим в класацията и Дженифър Лопес. Звездата е трансформирала обемната прическа в своя емблематична визия, с помощта на непрекъснатите грижи на фризьора си Крис Апълтън.

Хубавото на наклонността е, че нямате потребност от дълга коса, с цел да се включите в нея. Погледнете бухналия фасул на Кортни Кардашян и ще разберете защо приказваме.

Как да подготвите косата?

Преди да вземете каквито и да било горещи принадлежности, от първостепенно значение е да подготвите вярно косата си. Брук препоръчва измиване с шампоан и еликсир за размер, за да сте сигурни, че основата, с която стартирате, е подобаваща за вашата мечтана прическа. И всякога, когато употребявате топлота върху косата си, би трябвало да започнете с топлинна отбрана.

След като косата е измита и влажна, третирайте кичурите с подготвителен артикул за стилизиране, съгласуван с вашия вид коса. За фина използвайте пяна за обем навсякъде, а за средна до дебела текстура нанесете спрей за размер в корените.

Как да си извършите прическата?

След като косата ви е вярно готова, е време да започнете сесията за оформяне. Следвайте тези експертни препоръки, с цел да постигнете блясъка от 90-те години.

1. Разделяне на косата: Разделете косата на секции с размер 5-8 см, започвайки от тила.

2. Изсушете косата с кръгла четка: След като частите ви са разграничени, използвайте кръгла четка, с цел да ги изсушите с придвижвания нагоре.

3. Навийте секциите: След като всяка секция изсъхне, навийте я с пръсти нагоре в дребен кок и я закрепете с дълга фиба. Оставете косата да изсъхне изцяло.

4. Разрошете секцията: След като всяка част е приключена, освободете къдриците и разрошете косата с върха на пръстите, с цел да я оформите.

5. Завършете с лак за коса: Напръскайте на всички места за мощна фиксация, с цел да сте сигурни, че прическата ще издържи.

Какво да избягвате?

Създаването на красива прическа от 90-те изисква малко координация на ръцете и процедура. Брук споделя, че една област, в която мнозина бъркат, е да не оставяте секции да изсъхнат задоволително дълго, с цел да стегне косата. Вместо завъртане на косата с фиби, може да използвате велкро ролки или кръгла четка. Ако желаете прическата да се задържи по-дълго, оставете ролките да се охладят изцяло.

Използването на верните артикули също е значимо. Потърсете формули, които са за мощно задържане и се уверете, че продуктът е вярно разпределен върху косата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР