Super Mario Odyssey се бори с The Legend of Zelda:

...
Super Mario Odyssey се бори с The Legend of Zelda:
Коментари Харесай

Super Mario Odyssey с два милиона продажби само за три дни

Super Mario Odyssey се бори с The Legend of Zelda: Breath of the Wild за най-хубава видео игра на годината, а в това време решително върви и към комерсиален триумф.

Меко казано.

Само за три дни от новия платформър за Nintendo Switch са били продадени два милиона бройки. В сумата влизат бъндъли и цифрови продажби, тъй че тя е напълно точна.

Постижението в действителност е особено и значи, че една трета от всички притежатели на Switch към този момент имат и новата игра. През идващите седмици и месеци тази численост единствено ще се усилва.

На доста места Super Mario Odyssey е най-силната премиера до момента за Switch, изпреварвайки точно The Legend of Zelda: Breath of the Wild, която дебютира с конзолата през март. Във Англия да вземем за пример, премиерата на Super Mario Odyssey е шестият най-силен дебют в историята на Nintendo въобще.

Ако към момента не сте го научили, Super Mario Odyssey жъне универсални похвали.

“За доста хора, Mario е въплъщение на видео игрите. Да играеш на Super Mario Odyssey значи да си припомниш за какво това е така”, красноречиво написа в своето ревю Eurogamer.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР