Суела Брейвърман предупреди, че торите под ръководството на Риши Сунак

...
Суела Брейвърман предупреди, че торите под ръководството на Риши Сунак
Коментари Харесай

Суела Брейвърман предупреждава, че торите „се насочват към поражение“ – но изключва предстояща кандидатура за лидерство

Суела Брейвърман предизвести, че торите под управлението на Риши Сунак „ се насочват към проваляне “ на общите избори – само че наподобява, че изключва себе си от идна кандидатура за водачество.

Бившата министърка на вътрешните работи, която беше уволнена през ноември, сподели, че не възнамерява да се опита да смъкна незадоволителната рецензия, преди страната да се насочи към урните. Тя призна, че е „ доста загрижена “ за социологическите данни на торите и „ неуместната “ и „ почтена “ истина е, че министър председателят вървеше към проваляне. Тя изиска държавното управление да „ отиде по-далеч “ и да покаже, че е „ съществено за прекъсването на лодките “.

Тори са изправени пред изтриване на общите избори, като гуруто на социологическото изследване професор Джон Къртис предишния месец предвижда, че консерваторите имат единствено 1% късмет за сформиране на идващото държавно управление. Според скорошно изследване на публичното мнение, торите са с 20% от гласовете, единствено четири пункта пред свързаната с Найджъл Фараж Reform UK с 16%. Труд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР