Студентският празник 8-ми декември отново е повод студентите да му

...
Студентският празник 8-ми декември отново е повод студентите да му
Коментари Харесай

8-ми декември пак напълни зимните курорти с пакети от 99 до 250 лева

Студентският празник 8-ми декември още веднъж е мотив студентите да му провиснал края и да вдигнат глави от университетските банки. Традиционно огромна част от възпитаниците на висшите образователни заведения у нас потеглят към курортите в планината, с цел да се почерпят.


И тази година хотелите в Банско, Боровец и Пампорово са цялостни и се радват на засилен интерес в навечерието на празника, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Тази година имаме доста по-голям интерес откъм хотели, механи и реализатори, като единствено в Банско са се записали към 2 000 студенти “, съобщи пред БГНЕС Борис Карагеоргиев, притежател на „ Mistral Travel and Events ”. Той разяснява, че искащите да отпразнуват своя студентски празник в Пампорово, покрай Смолян, са малко по-малко от 2000, само че все пак всички места към този момент са запълнени.

„ В Банско цените варират от 75 лв. според от хотела и дали той включва закуска и вечеря. За хотелите, в които има планувани 2 нощувки и 2 закуски цените са стартират от порядъка на 130 лв., а тези, за които има и празнична вечеря - 149 лв.. Така студентите получават едно незабравимо преживяване и то през целия уикенд от 8-10 декември “, изясни Борис Карагеоргиев.

От „ Рапсоди Травел “ също обявиха за БГНЕС, че курортът Банско е напълнен за идния празник.


„ Всички бройки са ни запълнени, остават единствено 2-3 места, като цените варират от 99 - 249 лв. според от желанията за хотел. Топ преживяване студентите могат да получат и в пет-звезден хотел като за 2 нощувки, 2 закуски и празнична вечеря цената започва на 249 лв. на човек “, изясняват от „ Рапсоди Травел “.

От община Банско също разясниха за БГНЕС, че се чака целият курорт да е напълнен.

„ Очакваме обичайно доста младежи, тъй като младостта е силата и духа на страната ”, споделиха от екипа на кмета Стойчо Баненски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР