Студентката от НАТФИЗ Симона Калоянова е момичето, с което синът

...
Студентката от НАТФИЗ Симона Калоянова е момичето, с което синът
Коментари Харесай

Бившата приятелка на Шон Торес проговори! Има ли самоубийство?

Студентката от НАТФИЗ Симона Калоянова е момичето, с което синът на Алфредо Торес, 20-годишният Шон, е имал връзка. Двамата са дружно от август 2021-а, само че през това време са се разделяли и събирали няколко пъти. Появи се информация, че боксьорът е поставил завършек на живота си, скачайки от постройка, поради края на любовната история със Симона. Така ли е обаче в действителност? Била ли е 19-годишната му другарка до него във съдбовната нощ? Кога е настъпил разривът в връзките им и каква е повода? Отговорите на всички тези въпроси – в първото изявление на Симона, което тя даде за „ Филтър “.

„ Съгласих се да приказвам, с цел да разбере фамилията му за неща, които е трябвало да знае преди доста повече време, само че не и за да очерням някого. Запознахме сме през юли 2021 година. Беше един от най-хубавите ми интервали. Бях щастлива, както и Шон. През септември стартира връзката ни от разстояние, защото аз учех в 12 клас в Шумен, а той тренираше бокс в София.  Шон доста постоянно ни идваше на посетители. Имахме приятни моменти, научи ме да спортувам и да се храня здравословно. Аз пък го научих какво е обич. Правехме си проекти да живеем дружно в София, откакто завърша, защото желаех да вляза в НАТФИЗ, а той да се развива като боксьор в ЦСКА. “
-->
Но Шон не изкарва пари от бокса и се усеща непризнат – обича треньорите си, само че не го канят на надпревари, присъединяване в шампионата „ Странджа “ се анулира в последния миг, не получава и заплата. Но не желае да моли родителите си за пари, откакто един път към този момент са му отказали. Когато Симона влиза в НАТФИЗ, се изнася в друга квартира с другарка, а Шон става съквартирант с негов другар. Отчуждават се, макар че не престават да се обичат. Събират се още веднъж на последния Свети Валентин, само че момичето вижда, че Шон демонстрира мъчителна ревнивост. Случва се и нещо друго – Симона отблъсква ласките на Шон. Тя има потребност да пристигна на себе си, откакто е изнасилена от лъжовен шеф.  

„ Шон обаче в никакъв случай не ме е удрял, въпреки че е бил нападателен, притискайки ме физически. В последните ни срещи имахме много неприятни моменти, даже обмислях ограничаваща заповед. Имах потребността да приключа връзката си с него. При всяка наша среща виждах смяна. Първо беше погледът - запустял и празен. Започна да отслабва, да се държи нападателно и несъответстващо.  Не можех да приема това, че се утежняваше. Мина ми през акъла, че е почнал да взима опиати. Но не имах вяра! Той беше твърдо срещу алкохол и опиати. Никога не се е поддавал на сходни нелепости даже на празненство. “ На 9 юни е последното им другарство. Симона му споделя, че се разделят. Вечерта преди да загине, Шон й звъни по телефона, само че тя не дава отговор.

„ Заплашвал ме е със самоубийство, само че поради честата приложимост на тази опасност, аз стопирах да се вързвам на думите му “, откровена е тя. Когато майката на Шон й оповестява трагичната вест, Симона изпада в потрес. „ Не имам вяра, че този човек самичък е поставил завършек на живота си. Не мисля, че някой негов непосредствен би споделил противоположното. Но аз не се усещам отговорна “, разяснява тя. Бъдещата актриса назовава Шон Торес „ най-интелигентният, занимателният и спретнат човек на света “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР