Студентка от СУ купи апартамента на Азис, който бе обявен

...
Студентка от СУ купи апартамента на Азис, който бе обявен
Коментари Харесай

Ето кой купи за 265 000 лв. апартамента на Азис!

Студентка от СУ купи жилището на Азис, който бе разгласен на обществена обмен от Национална агенция за приходите поради неплатените налози на фолкпевеца в размер на половин милион лв. без налозите, написа Телеграф. 

35-годишната Пламена е платила кеш 265 003 лева, с цел да се снабди с жилището, в което при огледите се оказа, че е избил плесен в спалнята на изпълнителя на " Мотел ".

Втора година Национална агенция за приходите се пробва да продаде жилището в столичния квартал " Манастирски ливади ", с цел да компенсира дължимите данъци на артиста, само че жена му Гала до последно се опитваше да го брани и да го резервира. 

Първоначалната цена за жилището с обща повърхност 185 кв.м. бе 432 315 лева, само че поради неналичието на претенденти на два пъти бе намалявана, до момента в който стигне пределния предел от 244 522 лева На последния търг на 15 ноември имаше единствено две предложения и от Национална агенция за приходите са предпочели по-високата - тази на студентката, която е дала 20 бона от горната страна. 

Късметлийката следва постоянна доктурантура по професионално направление и политически науки към катедра " Публична администрация " в СУ. Това е второ жилище за Пламена Иванова, която преди три години си е купила апартамент в Чепеларе. През 2015 година тя е основала фондация " Суверен ", която е кандидатствала за наблюдаващ на локалните избори същата година, а през 2016 година и за президентските.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР