Студентка от Софийския университет купи апартамента на Азис, който бе

...
Студентка от Софийския университет купи апартамента на Азис, който бе
Коментари Харесай

Студентката Пламена шари 265 бона за мухлясалия апартамент на Азис, дори не подозирате обаче с какво още се занимава!

Студентка от Софийския университет купи жилището на Азис, който бе разгласен за обществена обмен от Национална агенция за приходите поради неплатените налози на фолкпевеца в размер на половин милион лв. без налозите, написа " Телеграф ". 35-годишната Пламена е броила кеш 265 003 лв., с цел да се снабди с жилището, в което при огледите се оказа, че е избил плесен в спалнята на изпълнителя на " Напипай го ".

Втора година Националната организация за приходите се пробва да продаде жилището в столичния квартал " Манастирски ливади ", с цел да се компенсира дължимите данъци на артиста, само че жена му Гала до последно се опитваше да го брани и да го резервира. Първоначално началната цена на жилището с обща повърхност 185 кв. м. бе 432 315 лв., само че поради неналичието на претенденти на два пъти бе намалявана, до момента в който стигна пределния предел на 244 522 лв.. На последния търг на 15 ноември имаше единствено две предложения и от Национална агенция за приходите са предпочели по-високата - тази на студентката, която е дала 20 бона от горната страна.

Късметлийката, която се снабди с дома на фолкидола, е станала на 35 години единствено 2 месеца преди да купи жилището. Тя следва постоянна доктурантура по професионално направление и политически науки към катедра " Публична администрация " в Софийския университет. Това е второ жилище за Пламена Иванова - преди 3 години си е купила апартамент в зимния ски курорт Чепеларе, демонстрира информация в имотния указател. Според комерсиалния младата жена е учредителка на фондация " Суверен " през 2015 година с двама съименници с година по-млади от нея. Още същата година неправителствената организация кандидатствала в ЦИК за наблюдаващ на локалните избори през 2015 година, а година по-късно и за президентските.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР