Студент стана баща, след като намери бебе в боклука близо

...
Студент стана баща, след като намери бебе в боклука близо
Коментари Харесай

Бебе сред купчина боклук: Студент намери и осинови смятано за прокълнато момченце


Студент стана татко, откакто откри бебе в боклука покрай дома си в Хаити. Животът 22-годишния Джими се преобразява за една нощ, когато открива 4-месечно момченце точно на Нова година.

Необикновената история за безусловната обич се случва, когато Джими се прибира за коледната си почивка вкъщи на Хаити, споделя уеб сайтът Bright Side.

Снимка: jimmyluv6 / Instagram


Съдбата на младия мъж наподобява на филм. Най-вдъхновяващото е, че Джими не се поколебава да отгледа изцяло непознатото дете.

Той открива бебето на връщане от сиропиталище, където носи дарове за дребните деца по случай Нова година. Джими вижда навалица от хора, скупчили се към купчина отпадък. Там за негова изненада лежи плачещо бебе, което никой не желал да вземе, тъй като считали, че е прокълнато.

Снимка: EPA


Джими не можел да подмине с лекост бебето, по чието малко телце лазели мравки. Така студентът взема решение да вземе детето вкъщи при майка си.
Снимка: EPA

На идващия ден го води на доктор, където стартира лекуването му. Джими взема решение да стане аставник на бебето и минава през всички процедури, с цел да стане татко.

Снимка: EPA


Младият мъж осъзнава какъв брой ще е мъчно развъждането на бебе, само че има вяра, че ориста го е свързала неслучайно с него.

Той кръщава детето Емилио Анхел и макар компликациите през днешния ден те са щастливо семейство.

Джими споделя, че Емилио обича да спортува, да приказва по телефона и да свири на китара, и споделя, че желае да стане музикант някой ден.

Така разкъсван сред ученето и сина си Джими потвърждава, че няма невъзможни неща и че бащинството е избор и предопределение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР