Студеното време е тук, а с него идва и сезонът

...
Студеното време е тук, а с него идва и сезонът
Коментари Харесай

Чудодейна бабина рецепта срещу болки в гърлото

Студеното време е тук, а с него идва и сезонът на настинките и вирусите . Най-често първите признаци чувство в гърлото - то стартира да ни нервира леко, зачервява се, а по-късно стартира и да боли, в множеството случаи мощно и трудно.

От болката в гърлото идват и други беди като повдигането на висока температура, запушен нос, цялостна изнемощялост. На всички ни се е случвало да ни боли гърлото и знаем кои хапчета работят и кои не, само че е редно да опитаме да се преборим с вируса или настинката първо по натурален метод, а по-късно с медикаменти.

Важното е заболяването да се хване в точния момент и да не й позволите да се задълбочи. За задачата би трябвало да пресечете проблемите с гърлото, а е потвърдено, че има един бабин лек, който ще се оправи с болката и неприятното чувство.

Всичко, което ви би трябвало, с цел да си извършите лекарството, е мед, лимон и сода.

Начин на подготвяне:

Изтискайте сока на половин лимон в дребна паничка, прибавете към него половин ч.л. мед и сода на върха на лъжичката. Разбъркайте сместа добре, до момента в който не се получи гъста пяна.

Изяжте сместа постепенно, на дребни глътки, като се старайте да я задържате колкото се може по-дълго на гърлото си.

Можете да вършиме процедурата по два пъти дневно - заран и вечер. Още на същия ден сигурно ще усетите облекчение на болката.

Вижте още:

Домашен имуностимулиращ лек

Босилекът - царското биле, което лекува

Не подценявайте сушените плодове
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР