Сценарият на филмовата поредица от Междузвездни войни“, оставен от Харисън

...
Сценарият на филмовата поредица от Междузвездни войни“, оставен от Харисън
Коментари Харесай

Сценарият на „Междузвездни войни“, оставен от Харисън Форд в нает апартамент в Лондон, ще бъде продаден на търг

Сценарият на филмовата поредност от „ Междузвездни войни “, оставен от Харисън Форд в апартамент в Лондон, беше разгласен за продажба.

Четвъртият план на сюжет за първия сниман филм от " Междузвездни войни ", в началото озаглавен " Приключенията на Люк Старкилър ", ще бъде препоръчан на търг идващия месец с оценка от £8 000 - £12 000 (€9 378 - €14 068).

Той е повърхностен и неподвързан, с разнообразни по цвят страници, показващи проверки – и включва подиуми и герои, които са изрязани от окончателната редакция.

На страница 56 Форд е показан като циничния воин Хан Соло в сюжета на Джордж Лукас, съгласно Excalibur Auctions в Кингс Лангли, Хартфордшър.

Също по този начин се продава писмо, в което Форд е запитан за какво не се е обадил на брачната половинка си Мери Марквард, преди да се разведат през 1979 година

Форд снимаше към този момент озаглавения „ Междузвездни войни: Епизод IV – Нова вяра “ от 1977 година, който беше изработен в Elstree Studios, Хартфордшър, и имаше потребност някъде наоколо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР