Сценаристката и публицист Милена Фучеджиева се възмути от противоречивите превъплъщения

...
Сценаристката и публицист Милена Фучеджиева се възмути от противоречивите превъплъщения
Коментари Харесай

Милена Фучеджиева: Шокиращо - как пиар на съдения по Магнитски Васил Божков, сега е пиар на Лозан Панов?!

Сценаристката и журналист Милена Фучеджиева се възмути от спорните превъплъщения на " умната и красива " пиарка Ивет Добромирова. Повод за шока й е фактът, че Добромирова от лице на митингите " за правдивост " на жълтите павета се трансформира в пиар на съдения по закона " Магнитски " и преследван от българската прокуратура Васил Божков, който е дезертьор в Дубай, а в този момент е пиар на претендента за президент някогашен началник на Върховен касационен съд Лозан Панов, който също е в напъни да въплъщава справедливостта.

" И нищо персонално към Лозан Панов, само че за какво тъкмо тази пиарка? Толкова ли няма други в страната, още повече, че беше пиар на човек съден по Магнитски? Какви са тези заболели, безпринципни, подмолни, странни, изцяло необясними за неуведомен като мен човек, комбинации? Много въпроси. Имам отговор, само че не е за казване.
Суверенът е редуциран в действителност до стадо и аз съм част от него, нито по-ниска, нито по-висока. Наблюдавам с болежка, мълча също с болежка. Мръсно на всички места.
Игрите на глада идват ", разяснява Фучеджиева.

Ето целия й коментар, оповестен във Facebook:

Булгаргаз желае ново нарастване с 31%. Току що цената към този момент скочи с 30%. Не знам кой ще сформира държавно управление на идващите избори, само че каквото и да е то - а към този момент няма накъде, би трябвало да имаме непрекъснато държавно управление - то евентуално също ще е кратковременно, тъй като през зимата ще има митинги. Ще се повторят някои събития. Как и за какво се стигна дотук, не знам и към този момент не желая да знам.
Това ме подсеща, че една от водещите на митинга през лятото на 2013 година се оказа пиар на огражденията, които с всичкия си доверчив ум прескочих. Когато разбрах това бях шокирана и възмутена от двойните стандарти. Знам, че бизнесът си е бизнес, само че въпреки всичко. Сега отново съм шокирана, въпреки и по-леко, тъй като след 10 години компактно в България душата загрубява от непрекъснато шокиране от какво ли не. Този път съм шокирана от това, че същата тази пиарка беше пиар на Америка за България за малко, и забавно за какво за малко и какви са аргументите да престане да бъде, а по-късно се оказа пиар на Васил Божков за така наречената му предизборна акция, а в този момент е пиар на предизборната акция на Лозан Панов.

Гледах едно послание на Божков от Дубай и съм шокирана, че мои познати настояват, че той е някакъв огромен разум. Мучеше жалко като непомръднал от 80те чейнчаджия от Магура. А моите познати се считат за умни и съумели хора. И гласоподаваха за него. Шокиращо. И в този момент пиарката му, пиарка на Панов. Какво е това?

Аз съм цялостен добряк и глупак, тъй като не разбирам по какъв начин е допустимо всичко това да не прави усещане на никого. Явно не ми е изцяло притъпена способността да се скандализирам, за разлика от тази на публицистите. И нищо персонално към Лозан Панов, само че за какво тъкмо тази пиарка? Толкова ли няма други в страната, още повече, че беше пиар на човек съден по Магнитски? Какви са тези заболели, безпринципни, подмолни, странни, изцяло необясними за неуведомен като мен човек, комбинации? Много въпроси. Имам отговор, само че не е за казване.

Суверенът е редуциран в действителност до стадо и аз съм част от него, нито по-ниска, нито по-висока. Наблюдавам с болежка, мълча също с болежка. Мръсно на всички места.
Игрите на глада идват.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР