Сценаристите на прословутия американски анимационен ситком Семейство Симпсън може да

...
Сценаристите на прословутия американски анимационен ситком Семейство Симпсън може да
Коментари Харесай

“Семейство Симпсън“ предрекли изчезването на “Титан“ в океана?

Сценаристите на прословутия американски анимационен ситком " Семейство Симпсън " може да са предрекли още едно събитие от действителния живот. Този път става дума за изчезналата подводница " Титан ", която в неделя, 18 юни, cе гмypна в ледените води на Атлантическия океан, с цел да води до останките на " Титаник " петима туристи на борда й. 
Прочетете още
Според специалистите подводницата е претърпяла " пагубна имплозия ", която мигновено е лишила живота на всичките петима души на борда.

Въпреки че трагичната обстановка шокира милиони по целия свят, през последните дни в обществените мрежи хората разискват, че „ Семейство Симпсън “ са знаели какво ще се случи още през 2006 година.  

what do you mean the simpsons predicted the titanic submarine incident
— kira???? (@kirawontmiss)

В епизод от анимацията, озаглавен " Simpsons Tide ", Хоумър Симпсън и от дълго време изгубеният му биологичен татко Мейсън Феърбанкс отиват на експедиция с подводници.  Двамата се натъкват на остатъци от транспортен съд, където подводницата на Хоумър не след дълго се заклещва. Докато пробва да се измъкне той обаче вижда, че на контролния му панел стартира да свети надпис " ниско равнище на О2 ", който единствено за секунди се измества от " кислородът е приключил. "

За Хоумър този случай приключва с благополучен край. Той се разсънва в болнично легло три дни по-късно.

Приликата на тези няколко подиуми с актуалната покруса с подводницата " Титан " накара консуматори в обществените мрежи да отбележат обстоятелството, че ситкомът за следващ път е предсказал огромно събитие. 

what do you mean the simpsons predicted the titanic submarine incident
— kira???? (@kirawontmiss)

 Преди 16 години епизод на „ Семейство Симпсън “ планува също, че един ден Доналд Тръмп ще стане президент на Съединени американски щати. През 2008 година пък, в 20 епизод на 4 сезон, демонстрираха по какъв начин Хоумър пробва да гласоподава за Барак Обама на президентските избори, само че дефектна машина промени вота му. Четири години по-късно машина за гласоподаване в Пенсилвания трябваше да бъде отстранена, откакто беше открито, че трансформира гласовете за Барак Обама на гласове за съперника му от Републиканската партия Мит Ромни.

Освен това хората имат вяра, че анимацията е предсказала и епидемията от ебола през 2014 година. В сцена от епизода брачната половинка на Хоумър Мардж предлага на болния Барт да прочете книга, озаглавена „ Любопитният Джордж и вирусът ебола “. През 90-те години на предишния век той не е изключително публикуван, само че няколко години по-късно се трансформира във водеща вест.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР