Сценаристи са Сам Шоу и Дъстин ТомасонОт компанията Hulu натиснаха

...
Сценаристи са Сам Шоу и Дъстин ТомасонОт компанията Hulu натиснаха
Коментари Харесай

Дж. Дж. Ейбрамс прави пихологически трилър по Стивън Кинг

Сценаристи са Сам Шоу и Дъстин Томасон


 52_jane От компанията Hulu натиснаха газта върху маркетинговата акция на продуцирания от Дж. Дж. Ейбрамс и въодушевен от творчеството на Стивън Кинг психически хорър “Castle Rock ”. Заглавието е въодушевено от името на фамозния фиктивен от Кинг град Касъл Рок, където се развиват огромна част от неговите истории, напомня operationkino.bg. “Castle Rock ”има упоритостта да “комбинира митологичните мащаби и интимните разработки на героите от историите в най-хубавите и обичани произведения на Кинг, изплитайки епична сага за светлина и мрак, разиграваща се на няколко квадратни километра от гористите местности на Мейн ”.

Главният воин на сериала е юристът Хенри Дийвър (Андре Холанд), който се завръща в Касъл Рок след самоубийството на шефа на пандиза Шоушенк (което виждаме в края на “Изкуплението Шоушенк ”). Дийвър получава позвъняване от героя на Бил Скарсгард, който, както излиза наяве от филмовия откъс, се озовава в Шоушенк по тайнствен метод, без никой да има концепция кой е той и за какво е там.

Сиси Спейсик е в ролята на отчуждената майка осиновителка на Дийвър Рут, която е пенсиониран професор и ни предизвестява, че “ужасното нещо, което може да стане, към този момент се случва ”. Скот Глен е пенсионираният шериф Алън Пангборн (познат от “Тъмната половина ” и “Неизживени мемоари ”), Джейн Ливи е вманиачената на тематика гибел и самопровъзгласила се за историк на Касъл Рок Джаки, Мелани Лински е брокер на брокер на недвижими парцели Моли Странд, а Тери О’Куин е Дейл Лейси, “стълб на обществото ” в града.

“Castle Rock ” е дело на Сам Шоу и Дъстин Томасон, които са и изпълнителни продуценти наедно с Дж. Дж. Ейбрамс, Бен Стивънсън и Лиз Глоцер. Продуценти са Скот Браун, Тамара Айзък и Робин Суийт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР