Сцена като от латиноамерикански сериал със северозападен привкус се е

...
Сцена като от латиноамерикански сериал със северозападен привкус се е
Коментари Харесай

За „Оскар“! Дядка наби жени с бастуна си, изкара се сексуален звяр пред съда

Сцена като от латиноамерикански сериал със северозападен привкус се е разиграла в Берковица през вчерашния ден, научи BulNews.bg. Дядка нападнал и набил две дами с бастуна си, като ги обвинил, че завиждат на половите му подвизи от млади години.
Трагикомичната преживелица е станала през вчерашния ден в магазин на улица „ Александровска “ в града под Ком. 80-годишният Г.Б.В. влезнал в кварталната бакалия под претекст да купи самун. Продавачките Галя Д. и Мариета М. обаче познавали старчока и знаели номерата му. При предходни визити в магазина, той имал навика да „ пазари “ на облага.
Двете дами се пробвали да изгонят клиента, само че той им скочил с грозни думи и изрази. Дядката почнал да ги наскърбява и псува, като крещял „ отпадък “ и хвърлял люти обети като „ да ти изсъхне п**ката “. Той плашел беззащитните дами със сина си, който по думите му бил полковник в Монтана и щял да пристигна да ги убие.
След като видял, че заканите му не правят работа, старецът прибягнал и до принуждение. Той развъртял бастуна си като нинджа и почнал да постанова продавачките. Бойният деец бутнал едната от тях върху стелажа с алкохол, при което той паднал на земята и част от бутилките се счупили.
В паниката изплашените дами въпреки всичко съумели да извикат полиция и ченгетата бързо се озовали пред магазина. Тогава дядката обърнал другия лист и разиграл сцена, почтена за „ Оскар “. Той се проснал на земята и почнал да се прави на безсилен и болен дъртак. Хитрият мъж обвинил магазинерките и притежателят на обекта, че са го пребили от пердах.
Номерата на дядката бандит обаче не минали и той бил отведен в ареста. Още същия ден бил изправен на подсъдимата пейка. Пред магистратите старецът траял да плете интригите си. Той декларирал, че продавачките се заяждали с него, сипели безпочвени обвинявания за кражба и се опитвали да го изгонят. По думите му те завиждали, тъй като преди време „ любил всичките им приятелки “ и явно ги мъчела женска завист. Той продължавал да твърди, че не той, а те са го били с бастуна му.
Магистратите обаче не се вързали на шмекериите на хитрия дядка и счели, че възрастта не е опрощение за непристойното му поведение. Затова те го осъдили по бързата процедура и му наложили санкция в размер на 100 лв., което най-вероятно съставлява по-голямата част от пенсията му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР