Струваше ни се, че децата на известни личности от А

...
Струваше ни се, че децата на известни личности от А
Коментари Харесай

Как изглежда днес незабележимата дъщеря на Кейт Уинслет и какво знаем за нея

Струваше ни се, че децата на известни персони от А листата постоянно са в полезрението ни, даже в случай че самите те към момента не са известни с нищо съответно. Но дъщерята на Кейт Уинслет към този момент е съумяла да стартира да гради актьорска кариера и даже не попада под обстрела на вълната на рецензия към непотизма в Холивуд. Днес ще ви разкажем повече за нея.

Кейт Уинслет ражда щерка си Мия през 2000 година от режисьора Джим Трепълтън. Година по-късно родителите на момичето се развеждат. Въпреки звездния статус на майка си, момичето израства като че ли в сянка - Кейт не се стреми, като мнозина, да трансформира обществените си мрежи в фамилен албум и майсторски скрива щерка си от папараците.

В същото време Мия потегля по стъпките на майка си много рано и като тийнейджърка към този момент може да се похвали с професионални триумфи. В света на киното дебютира на 14-годишна възраст, появявайки се във кино лентата " Малки бъркотии ", където Кейт изиграва основната роля. Мия значително повтаря ориста на майка си - Уинслет изиграва първата си роля на 16 години, а на 20 към този момент бе на снимачната площадка на „ Титаник “, което я направи звезда.

Вижте повече за Мия в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР