Струпването на много хубави жени на едно място е сигурна

...
Струпването на много хубави жени на едно място е сигурна
Коментари Харесай

Страшен женски скандал разтърси Ергенът! Две от участничките си размениха грозни думи в ефир

Струпването на доста хубави дами на едно място е сигурна причина за кавги. Още повече, когато се борят за сърцето на еднакъв мъж. Точно това се случи в риалити формата " Ергенът ", откакто още на първия ден две от претендентките скочиха в вербален пердах. 

Психоложката Александра и моделът Дениз се хванаха за гушите и ясно демонстрираха, че не могат да се понасят. Двете започнаха да се наскърбяват в народен ефир, с което станаха за смях на феновете. 

Изглежда сред двете има напрежение, което може би датира още преди да ззаживеят под един подкрив във формата. Ситуацията в " Ергенът " екалира, откакто девойките се препичаха край басейна с натопени във водата крайници. 

С доста изострен звук Дениз скочи против Александра, която с краката си пръскаше останалите. За елементи от секундата се развихри колосален скандал, а по-вулгарна и невъзпитана се оказа Дениз. 

" Извинявай, само че сега приказваш като ревностна жена. Просто ме остави на мира ", съскаше й насреща Александра. Видимо изнервена, някогашната на Христо Сираков скочи против съперничката си и изля цялата си завист и даже я обиди, че е грозна. 

" Тя е единствената, която желае да притегля внимание с всевъзможни неща. Например… по този начин да се покажем, тук дупето по този начин. Аз имам доста хубаво дупе, доста хубаво тяло, само че не го върша това. И мен това ме нервира. Очевадно е, че тя желае внимание “, нервира се Дениз Хайрула.

По време на абсурда Дениз назова 33-годишната Алекс " остаряла мома “. " Много ниско равнище на просвета. Изключително афектирана съм. Не мога да допускам, че съществуват такива хора “, разяснява Александра.

" Двете не се харесват още през цялото време. Затова се заяждат даже за дребни неща. Много неприятно, тъй като може и да се заловен за косите. Така го чувствам “, проучва обстановката Венета. След излъчения епизод вечера, Венета се пусна ив  Инстаграм, където изясни, че Александра е отговорна за абсурда. Реакцията на психоложката не закъсня и разгласи думите на Венета за цялостна неистина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР